Connect with us
FOTO. Cantareata de la noi, sexy chiar si gravida, isi pune in pericol sarcina!

Vedete

POZE – O cantareata de la noi isi pune in pericol sarcina! Ce a putut sa faca

O celebra cantareata de la noi a iesit la plaja, desi mai are doar cateva luni pana naste. Sotia lui Alex Velea, cunoscuta Antonia, nu are pic de celulita, desi va naste al treilea copil si nici nu a luat mult in greutate.

Medicii nu le recomanda gravidutelor sa se expuna la soare mai ales in miezul zilei, insa Antonia nu asculta de sfaturile acestora. Cantareata isi pune sarcina in pericol in fiecare moment expunandu-si corpul la soare si se pare ca nici sotul ei, Alex Velea, nu o trage de manecuta.

Antonia a fost surprinsa la plaja in Costinesti, acolo unde s-a distrat impreuna cu sotul ei, Alex Velea. Cei doi au admirat marea si apoi s-au balacit intr-o piscina dintr-un complex de lux din aceasta statiune. Cei doi artisti se pregatesc sa devina iar parinti, dupa ce Antonia l-a nascut in urma cu un an si 8 luni pe Dominic, primul copil facut cu ‘baiatul-rau’ din muzica.

Antonia, in ipostaze sexy pe Facebook. Poza care a strans zeci de mii de like-uri

Fanii sunt in delir! ANTONIA si-a respectat PROMISIUNEA!

Ce risca Antonia expunandu-se la soare

Expunerea la soare pe timpul verii, indiferent ca e vorba de plaja sau un complex cu piscina cum este cazul Antoniei, este foarte periculoasa pentru viitoarea mamica. Specialistii nu recomanda bronzarea in timpul sarcinii deoarece poate afecta si copilul.

Razele ultraviolete au efecte nocive – acestea sunt absorbite in piele si devin toxice pentru fat. Singura conditie in care o gravida poate iesi la plaja, doar pentru cateva ore, este sa isi acopere tot timpul burtica.

In imaginile de mai jos, vedem ca Antonia isi protejeaza burtica deoarece poarta un body, insa asa cum o stie lumea, vedeta poate fi surprinsa oricand stand cu burtica la soare, lucru total neindicat de medici. Sa speram ca vedeta va renunta sa se expuna la soare pentru ca pana si o supraincalzire a corpului poate fi periculoasa pentru bebelusi, iar despre insolatie nici nu mai vorbim!

FOTO. Cantareata de la noi, sexy chiar si gravida, isi pune in pericol sarcina!-1

FOTO. Cantareata de la noi, sexy chiar si gravida, isi pune in pericol sarcina!-2

FOTO. Cantareata de la noi, sexy chiar si gravida, isi pune in pericol sarcina!-3

Sursa foto: click.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top