FOTO.Madalina Ghenea si-a marit bustul, din nou

16.08.2016
FOTO.Madalina Ghenea si-a marit bustul, din nou

Considerata una dintre cele mai frumoase romance ale momentului, Madalina Ghenea a fost mereu retinuta in privinta artificiilor estetice la care a recurs de-a lungul timpului. In mod evident, asa cum se poate vedea si-n pozele mai vechi ale sale, senzuala olteanca si-a imbunatatit artificial atat buzele, cat si sanii.

Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

Dupa ce a devenit cunoscuta in Romania, dar si-n strainatate, despre Madalina Ghenea au inceput sa circule o multime de zvonuri. Ba ca si-ar fi implantat silicoane la 16 ani, ba ca la 20. Indiferent de varsta, cert este ca Madalina Ghenea a devenit, in scurt timp, una dintre cele mai apreciate manechine de lenjerie intima.

Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

In cel mai recent pictorial, Madalina Ghenea apare intr-un costum e baie albastru, care ii lasa la vedere noile forme.

Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

CITESTE SI: Noul iubit al Madalinei Ghenea este un roman? I FOTO
CITESTE SI: Madalina Ghenea, mama pentru a doua oara

Madalina s-a nascut in 8 august 1987, in Slatina. Timp de 7 ani, romanca a luat lectii de balet, dar si de pian. A absolvit Colegiul National „Ion Minulescu” din Slatina.

Cariera sa in domeniul modei a inceput la numai 15 ani, cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentari de moda in toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *