Connect with us
FOTO.Madalina Ghenea si-a marit bustul, din nou

Vedete

FOTO.Madalina Ghenea si-a marit bustul, din nou

Considerata una dintre cele mai frumoase romance ale momentului, Madalina Ghenea a fost mereu retinuta in privinta artificiilor estetice la care a recurs de-a lungul timpului. In mod evident, asa cum se poate vedea si-n pozele mai vechi ale sale, senzuala olteanca si-a imbunatatit artificial atat buzele, cat si sanii.

Madalina Ghenea

Madalina Ghenea

Dupa ce a devenit cunoscuta in Romania, dar si-n strainatate, despre Madalina Ghenea au inceput sa circule o multime de zvonuri. Ba ca si-ar fi implantat silicoane la 16 ani, ba ca la 20. Indiferent de varsta, cert este ca Madalina Ghenea a devenit, in scurt timp, una dintre cele mai apreciate manechine de lenjerie intima.

Madalina Ghenea

Madalina Ghenea

In cel mai recent pictorial, Madalina Ghenea apare intr-un costum e baie albastru, care ii lasa la vedere noile forme.

Madalina Ghenea

Madalina Ghenea

CITESTE SI: Noul iubit al Madalinei Ghenea este un roman? I FOTO
CITESTE SI: Madalina Ghenea, mama pentru a doua oara

Madalina s-a nascut in 8 august 1987, in Slatina. Timp de 7 ani, romanca a luat lectii de balet, dar si de pian. A absolvit Colegiul National „Ion Minulescu” din Slatina.

Cariera sa in domeniul modei a inceput la numai 15 ani, cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentari de moda in toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top