Connect with us
FOTO Petrecerile Playboy România de acum 20 de ani. Păsărin, Pistol și Luciu, erotism și bătaie cu frișcă în cluburi

Vedete

FOTO Petrecerile Playboy România de acum 20 de ani. Păsărin, Pistol și Luciu, erotism și bătaie cu frișcă în cluburi

Petrecerile Playboy România au devenit istorie, dar au și făcut istorie la vremea lor. Nu era vedetă care să nu-și fi dorit să apară la chefurile monstruoase, organizate în cluburile bucureștene, de echipa Playboy în frunte cu redactorul-șef Dan Silviu Boerescu. Click! își arată poze rare cu „iepurașii” Cosmina Păsărin, Gina Pistol, Nicoleta Luciu sau Anda Adam, dar și cu atmosfera de la chefurile interzise minorilor, de acum 20 de ani.

„Era o destrăbălare totală acasă la Hugh Heffner”, ne declara Dan Silviu Boerescu, fostul redactor-șef Playboy România, despre fondatorul celebrei reviste, care a făcut istorie la nivel mondial. Același lucru îl putem spune însă și despre petrecerile Playboy din România, căci „iepurași” precum Cosmina Păsărin, Nicoleta Luciu sau Anda Adam le putea concura oricând la frumusețe pe blondele lui Heffner. Revistele în care au apărut vedetele noastre s-au vândut ca pâinea caldă, iar petrecerile organizate sub brandul Playboy erau adevărate puncte de atracție în București.

Mircea Badea și Oreste, care la vremea aceea prezentau împreună emisiunea nocturnă de la Antena 1, erau mai mondeni decât sunt azi, așa că ieșeau des la evenimente și făceau atmosferă alături de superbele animatoare Playboy.

Gina Pistol și Anda Adam, la petrecerile Playboy România de acum 20 de ani

În urmă cu 21 ani, Gina Pistol (38 de ani) își făcea intrarea pe scena mondenă autohtonă din postura de iepuraș Playboy. A fost aleasă în urma unui casting desfășurat la Teatrul Giulești din București și singurul care i-a ghicit potențialul a fost ”tăticul Playboy România” Silviu Dan Boerescu, care s-a retras de la cârma revistei în anul 2010. ”Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere”, a declarat Boerescu, într-un interviu mai vechi pentru Click! Citește aici toate dezvăluirile de la ședința foto cu Gina Pistol.

Și Anda Adam (39 de ani) a fost răsfățata revistei Playboy, așa că după aparițiile nud invitațiile la evenimente au venit pe bandă rulantă. Anda este atât de schimbată azi, încât dacă cineva ar răsfoi revistele de atunci, cu greu ar recunoaște-o. Anda Adam a pozat de două ori în Playboy, o dată la începutul carierei, în 2000, și a doua oară după ce și-a ”îmbunătățit” bustul, în 2002.

Roxana Ciuhulescu a pozat în Playboy goală, lângă un cal

Pictorialul realizat în anii 2000 a făcut-o extrem de cunoscută pe fosta prezentatoare a Pro Motor, care la vremea respectivă era singură şi fătă obligaţii. „Roxana Ciuhulescu este cea mai înaltă fată care a pozat pentru ediţia noastră (n.r. – are 1,92 m). La şedinţa foto, pe tocuri, Roxana Ciuhulescu depăşea în înălţime şi calul de rasă lângă care a pozat, la baza hipică a sculptorului şi cineastului Florin Codre”, a mărturisit Boerescu. Vezi aici pozele din Playboy cu Roxana Ciuhulescu.

Gabriela Cristea a rămas sută la sută naturală

Printre cele mai sexy imagini cu Gabriela Cristea se numără pictorialul realizat pentru revista „Playboy”, în anul 2000. Nici plinuță, nici foarte slabă, bruneta emana, la acea vreme, o singuranță de sine care o făcea să fie numită una dintre cele mai provocatoare vedete tv de la noi.

Și ea participa la petrecerile Playboy România, dar și la caravanele organizate de revistă, pentru promovare. De remarcat că trăsăturile ei nu s-au schimbat foarte mult, iar asta pentru că bruneta nu a apelat deloc la bisturiul medicului estetician.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top