Connect with us
FOTO. Primele imagini cu fetița Ancăi Serea

Vedete

FOTO. Primele imagini cu fetița Ancăi Serea

Au apărut primele imagini cu fetița Ancăi Serea. Acestea sunt postate chiar de vedetă, pe contul său de Instagram. Deși este editată, din fotografie se poate observa gingășia micuței.

FOTO. Primele imagini cu fetița Ancăi Serea

Citește și: Anca Serea a spus dacă divorțează sau nu de Adi Sînă

Anca Serea a născut în după amiaza zilei de miercuri, 14 august. Deși sepra să nască natural, se pare că vedeta a trebuit să facă cezariană de urgență, din pricina unor complicații. Cu toate acestea micuța Leah Maria a primit nota maximă la naștere.

„O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram. Se pare că nu a fost alarmă falsă și Anca a rămas la o clinică privată să nască.

Au apărut și primele imagini cu fetița Ancăi Serea, pe care chiar soția lui Adi Sînă le-a postat pe Instagram. Fetitța este al șaselea copil al familiei.

Vedeta mai are acasă 5 copii: David (18 ani), Sarah (12 ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani). Pe toți i-a născut pe cale naturală. n cazul ei, doctorii ginecologi nu privesc cu ochi buni faptul că a lăsat timp relativ scurt între sarcini. În plus, Anca a mărturisit că în urmă cu câțiva ani i se descoperise un ovar nefuncțional și nu spera să mai aibă copii vreodată.

 

FOTO. Primele imagini cu fetița Ancăi Serea

FOTO. Primele imagini cu fetița Ancăi Serea

Anca Serea susține că a avut o sarcină destul de ușoară și a luat puține kilograme în plus. Totodată, ea a anunțat că nu exlude posibilitatea unei noi sarcini și își mai dorește și alți copii, deși acum se va naște al șaselea.

Citește și: Anuntul medicilor despre Anca Serea: ‘Se distruge daca…’! Isi risca viata pentru a sasea sarcina. Ce se intampla cu corpul ei

Anca Serea susținet că a avut o sarcină destul de ușoară și a luat puține kilograme în plus. Totodată, ea a anunțat că nu exlude posibilitatea unei noi sarcini și își mai dorește și alți copii, deși acum se va naște al șaselea.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top