Connect with us
FOTO. WOW, ce transformare! Un cunoscut cantaret de la noi a slabit 10 kg, iar acum e numit ”Maluma de Romania”

Vedete

FOTO. WOW, ce transformare! Un cunoscut cântăreț de la noi a slăbit 10 kg, iar acum e numit ”Maluma de România”

Un cunoscut cântăreț de la noi a luat măsuri de urgență în privința aspectului fizic. El se rotunjise de-a binelea, iar acul cântarului depășea 80 de kilograme, lucru îngrijorător și pentru sănătatea lui. Celebrul artist și-a schimbat radical stilul de viață iar acum este mulțumit de felul în care arată, fiind numit de fani „Maluma de România”.
La doar 28 de ani cântărețul de muzică de petrecere Alessio, căci despre el este vorba, ajunsese de nerecunoscut și fanii i-au reproșat acest lucru. Prin urmare, cântărețul a declarat război kilogramelor în plus, nu puține la număr. Ajungând să cântărească 80 de kilograme, interpretul de muzică de petrecere a luat măsuri drastice. Zis și făcut!
A început să facă sport, a fost atent la alimentație, a început să consume alimente sănătoase, iar în tot acest timp a slăbit 10 kg, ajungând în prezent la 70 de kg.
Arătând mai bine ca niciodată, Alessio și-a luat inima în dinți și ne-a povestit cum a reușit să slăbească suficient de mult pentru a fi, din nou, mulțumit de felul în care arăta. Mai mult, artistul a dezvăluit că a slăbit și după ce a ținut timp de o lună post.
„După sărbătorile de iarnă, pe care le-am petrecut împreună cu familia după mulţi ani, am realizat că m-am îngrășat foarte mult și am decis să iau măsuri de urgență. Sunt un perfecționist și întotdeauna mi-a plăcut felul în care arăt, însă la un moment dat am depășit măsura, iar fanii mei și cei apropiați au semnalat și ei acest lucru. Atunci am decis că este momentul să mă transform.
Pot să spun că am slăbit peste 10 kg în doar cateva luni. Mi-am dorit să mă simt bine cu mine însumi şi să arăt  bine în acelaşi timp. După ce am slăbit fanii m-au comparat cu Maluma și recunosc că m-a flatat mult lucrul asta, mai ales că eu îl apreciez foarte mult ca și artist! Le mulțumesc pe această cale și îi aștept să-mi urmărească activitatea pe Instagram,povestește Alessio.
Cu multă ambiție, Alessio și-a schimbat stilul de viață, a început să consume alimente sănătoase și să nu mai facă excese cu dulciurile.„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lângă hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Am eliminat total pâinea, pastele, cartofii, sucurile acidulate și dulciurile. Înainte de sărbătorile pascale de anul acesta m-am trezit într-o dimineață cu voința de a ține post… și chiar am ținut timp de o lună de zile.
După o lună eu am continuat să mănânc la fel de ușor și să am grijă ce mănânc. Între timp m-am reîntors la sală, văzusem că slăbisem, mi-am angajat un atrenor de fitness, care m-a ajutat să-mi tonifiez fizicul, și bineînțeles mi-a spus să urmez și o dietă. În concluzie eu cred că stilul de viaţă trebuie să fie unul echilibrat așa cum îl am eu acum. Sunt foarte mulțumit de rezultat, de voința mea pe care am avut-o și fac tot posibilul să mă mențin în kilogramele astea, cu toate că mai există scăpări și mai fac abuz alimentar mai ales prin prisma meseriei, merg la multe evenimente, concerte etc.”, a mai adăugat Alessio.
Alessio sau Alexandru Marius Bocea pe numele său real, născut la data de 29 Noiembrie 1990, în Drăgănești-Olt, este un cântăreț cunoscut de muzică de petrecere din România, cu foarte mare succes în rândul ascultătorilor genului. De-a lungul anilor, Alessio a avut colaborări cu artiști de top din muzica de petrecere, precum Florin Salam, Nicolae Guță, regretata Denisa Răducu, Claudia, Nek, Mr. Juve și multi alții. Cele mai cunoscute piese ale lui Alessio sunt „Mișc-o, mișc-o” (36 milioane de vizualizări), „Ochii tăi” (19 milioane de vizualizări), și „Cum poți să crezi tu” ft. Claudia și Mr. Juve (14 milioane de vizualizări).
Continue Reading
You may also like...

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top