Connect with us
Fotomodelul Olivia Ku a murit in timpul unei sedinte foto

Vedete

Fotomodelul Olivia Ku a murit in timpul unei sedinte foto

Un fotomodel taiwanez a murit in timpul unei sedinte foto sub apa. Olivia Ku avea doar 25 de ani.

Tanara a murit in timpul unei sedinte foto subacvatice, scrie presa internationala, iar cauza mortii este o criza de astm suferita de aceasta in timpul inecului. Jurnalistii de la Daily Mail au aflat un lucru de-a dreptul socant legat de moartea modelului asiatic: i-a fost interzis sa poarte un aparat pentru respirat pentru ca nu dadea bine in poza, „era inestetic”.

Olivia Ku era una din cele mai populare fotomodele din Asia de Sud-Est. Tanara de 25 de ani era casatorita si avea o fetita. Olivia era pasionata de scufundari si facea parte dntr-o echipa de scafandri voluntari care adunau gunoaiele de pe fundul apelor.

Socant! A murit pe scena in timpul unui concert

Un jucător de polo a murit la Bazinul Floreasca

Cu toate ca presa internationala a anuntat moartea vedetei, contul ei de Twitter este inca activ. Pe pagina oficiala a fotomodelului inca se posteaza ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, lucru curios pentru fanii frumoasei taiwaneze.

Fotomodelul Olivia Ku a murit in timpul unei sedinte foto

Pe contul de Twitter @lovehealthOK (OK vine de la Olivia Ku), modelul inca ‘posteaza’ sfaturi de sanatate.

Olivia Ku a fost una din cele mai vanate fotomodele din Asia Centrala si Asia de sud-est. Aceasta a aparut pe mai multe afise publicitare in orase importante din Asia precum Seoul, Hong Kong sau Tokyo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top