Connect with us
Fratele Laurei Stoica a dezvaluit ce s-a intamplat in ziua in care regretata artista a murit. El a povestit totul în cadrul emisiunii Teo Show

Vedete

Fratele Laurei Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua în care i-a murit sora

Pe 9 martie, se împlinesc 11 ani de când Laura Stoica a pierit într-un cumplit accident de mașină. Fratele acestuia a fost invitat la „Teo Show”, unde a vorbit despre cum se descurcă familia de când artista a murit în 2006.

Alexandru Stoica a povestit despre ziua fatidică în care sora sa a murit.

„Am dat drumul la televizor și cum telefonul la ureche mi s-a spus că ce văd la TV s-a petrecut. Pentru mine, este permanent în sufletul meu. Imaginile pe care le văd cu ea sunt mai mult decât știam. Îmi arată că ea încă există.”, a dezvăluit bărbatul.

Acesta a mai spus în emisiune și cum a cucerit Laura trofeul Festivalului Mamaia:

„S-a dus acasă și i-a spus mamei dacă ar putea să meargă la Festivalul Mamaia. În primul an, a luat primele două preselecții, pe ultima o pica. A făcut așa trei ani la rând. În 1990, a zis că nu mai are de ce să meargă și mama i-a zis că merge ea în locul ei.
S-a dus la mătușa mea și în timp ce încerca să își calce o bluză, a ars-o. A trecut apoi de București și a ajuns la Mamaia. A luat cu brio și a ajuns la Mamaia, a intrat în spectacol.

Citește ce a spus fratele Laurei Stoica pe VIP 24, unde poti vedea si imagini inedite cu artista!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top