Connect with us

Vedete

Fratele unui celebru cântăreţ, DISPĂRUT în Puerto Rico după ce uraganul Maria a devastat insula

Celebrul cântăret a dezvăluit pe rețeaua de socializare că nu a mai reuşit de câteva zile să ia legătura cu fratele lui. Acesta se afla în Puerto Rico, insula care a fost grav afectată de trecerea uraganului Maria.

“Sunt frustrat, nu am mai putut vorbi cu fratele meu, nu ştiu unde este. Şi ştiu că nu este singurul care are astfel de probleme. Sunt mulţi oameni care trăiesc în alte ţări, sau chiar pe insula, care nu au mai putut vorbi cu familile lor din cauza problemelor cu telecomunicaţiile”, a scris artistul pe Instagram.

Artistul a înfiinţat o platformă de ajutorare pentru victimele din Puerto Rico

Ricky Martin s-a declarat bucuros de faptul că lumea răspunde foarte bine platformei de ajutorare pe care acesta a pus-o la dispozitie pentru ajutorarea victimelor din Puerto Rico.

„Însă vreau să va spun că sunt fericit şi recunoscător pentru toată dragostea pe care am primit-o pe YouCaring – site-ul unde cântăreţul a pus bazele unui fond de ajutorare a victimelor din Porto Rico. Ne-am atins obiectivul, însă este nevoie de mult mai mult pentru că sunt multe lucruri de făcut. Încă mai avem nevoie de ajutor. Un dolar pe care îl donaţi este un dolar pe care îl donăm victimelor”, a mai spus artistul.

Citeşte şi DOLIU! S-a stins din viață fondatorul revistei Playboy

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top