Connect with us
Fulgy de la Clejani a fost prins drogat la volan. Ce spune Viorica despre incident

Vedete

Fulgy de la Clejani a fost prins drogat la volan. Ce spune Viorica despre incident

Fulgy de la Clejani, fiul Vioricăi și al lui Ioniță, a fost prins drogat la volan în noaptea de sâmbătă spre duminică. La un simplu control în trafic polițiștii au descoperit că tânărul consumase substanțe interzise și l-au dus la INML pentru recoltare de probe.

Fulgy s-a filmat conducând pe străzi chiar înainte să fie oprit de polițiști

Problemele continuă pentru familia Clejanilor, iar de data aceasta cel care le-a cauzat este fiul artiștilor, Fulgy. Acesta a fost prins la un control în trafic sub influența substanțelor interzise. Mai exact, fiul Clejanilor consumase canabis, iar incidentul s-a produs la numai un an de cânca fiinca celor doi artiști a fost prinsă drogată la volan.

La INML Fulgy a fost așteptat de părinții lui, iar la ieșire a dat declarații bizare ziariștilor aflați la fața locului. Fulgy a fost întrebat ce părere are Viorica despre acest incident și care crede că va fi reacția ei.

Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci v-am lăsat fără cuvinte.”, a declarat băiatul Clejanilor

O altă jurnalistă l-a întrebat pe Fulgy dacă este adevărat că a stat. lună la un cenru de dezintoxicare din Spania, iar răspunsul lui a fost unul categoric.

„Pot să zic că doar ești chioară și că nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20.000, numai în pisicine, numai yoga. Scuze că vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”, a mai spus acesta.

În urmă cu doar câteva zile fiul Clejanilor a recunoscut că ultima perioadă din viața lui nu a fost cea mai bună. Acesta a povestit că ajunsese să piardă foarte mulți bani în cazinouri, iar părinții lui i-au interzis să mai joace jocuri de noroc.

„Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 1.000.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, a mai spus Fulgy.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top