Connect with us
Gabriel Cotabiță s-a căsătorit azi. Primele imagini de la Starea Civilă

Vedete

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit azi. Primele imagini de la Starea Civilă

Gabriel Cotabiță este în culmea fericirii! Artistul a spus „da” în fața ofițerului Stării Civile și și-a oficializat astfel relația cu iubita sa, Alina, care i-a stat alături în ultimii ani.

Gabriel Cotabita a mărturisit, în luna ianuarie, într-un interviu că s-a logodit cu femeia care i-a stat alături zi și noapte, atunci când se afla internat în spital.

sursa foto: spynews.ro.

sursa foto: spynews.ro.

După ce anul trecut a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabiță și-a revenit miraculos, iar viața lui a intrat pe făgașul normal.

”A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieșit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniștit și fericit lângă Alina. Sunt ușor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi și noapte, ce dovada mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, declara Cotabiță la începutul anului.

Tot în această lună, Cabriel Cotabiță a mai avut parte de un moment fericit. Artistul a devenit bunic, după ce fiica acestuia, Aela, a născut pe 2 septembrie un băiețel perfect sănătos, iar artistul este încântat de această veste, anunta cei de la Antena Stars.

Persoana care a făcut anunțul este chiar fiica artistului. Acesta este al doilea nepot al cântărețului, mai scrie presa centrala.

Vestea venirii pe lume a celui de-al doilea nepoțel i-a adus fericire în viața lui Gabriel Cotabiță. Artistul a fost în ultimii doi ani încercat de greutăți.

Pe 8 mai 2015, cântărețul a fost găsit inconștient într-o sală de sport din Capitală. Cântărețul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce alerga pe bandă. A urmat aproape un an de recuperare. În cele din urmă, artistul s-a repus pe picioare și și-a reluat concertele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top