Connect with us
Gabriel Cotabiță se căsătorește duminică! Ce va face cântărețul după nuntă

Vedete

Gabriel Cotabiță se căsătorește duminică! Ce va face cântărețul după nuntă

Gabriel Cotabiță se căsătorește duminică cu Alina. Cei doi au avut sâmbătă cununia civilă, eveniment la care presa nu a avut acces.

Nu se cunosc foarte multe amănunte privind nunta lui Cotabiță, întrucât cei doi au preferat discreția. Cântărețul (61 de ani) și iubita sa, care este cu 30 de ani mai tânără decât el sunt împreună de doi ani. Femeia i-a fost alături artistului și când acesta era pe patul de spital, după ce a suferit un infarct.

Alina va purta o rochie strălucitoare, cu 3.000 de cristale aplicate. „Despre rochia mea nu vreau să spun prea multe. Nu va fi de prinţesă. Vreau ca lumea să rămână fără cuvinte când voi apărea îmbrăcată în ea. Are 3000 de cristale aplicate”, a mărturisit ea la Antena 1.

 

După nuntă, Gabriel Cotabiţă va reveni rapid pe scenă, deoarece pe 4 noiembrie, pe scena de la Bacău, cu ocazia galei ”Super Model – Reginele Frumuseții – Miss Moldova 2016. Cântărețul va susține un recital de jumătate de oră și va prezida juriul care o va desemna pe cea mai frumoasă moldoveancă.

1 Comment

1 Comment

  1. eu

    2016-10-08T19:22:23+03:00 at 19:22

    degeaba ai imbatranit !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top