Connect with us
Gabriel Cotabita se insoara

Vedete

Gabriel Cotabita se insoara. Cine vor fi nasii artistului

Gabriel Cotabita se pregateste de un mare eveniment. In luna ianuarie, artistul a marturisit intr-un interviu ca s-a logodit cu femeia care i-a stat alaturi zi si noapte, atunci cand se afla internat in spital.

Dupa ce anul trecut a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos, iar viata lui a intrat pe fagasul normal. Mai mult, el a decis sa se casatoreasca cu iubita lui, Alina, cu care are o relatie de mai mult timp.

”A acceptat cererea mea in căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o cand am iesit din coma, chiar de aniversarea ei. Noi aveam in plan sa ne casatorim. Pot spune ca sunt extrem de linistit si fericit langa Alina. Sunt usor uimit de faptul ca am facut asta, ca i-am cerut sa se marite cu mine. Femeia aceasta a stat langa mine in spital zi si noapte, ce dovada mai mare de iubire mi-ar mai trebui? In plus, arata foarte bine!”, declara Cotabita la inceputul anului.

Marele eveniment va avea loc pe data de 9 octombrie, cu doar o luna inainte ca artistul sa implineasca varsta de 61 de ani. Potrivit ziaruluiring.ro, Gabriel Cotabita si Alina vor avea petrecerea intr-un club de fite din Bucuresti, unde vor fi asteptati 150 de invitati.

In plus, cei care le vor fi nasi sunt la fel de celebri: Delia si sotul sau Razvan Munteanu. Potrivit aceleiasi surse, Gabriel Cotabita va purta un costum creat de designerul Alexandru Ciucu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top