Connect with us
Gabriela Cristea este în pericol! Poate sa aibă soarta Andreei Bălan

Vedete

Gabriela Cristea a vorbit despre copilul pe care îl va naște în toamnă: „O să înțeleagă cine a luptat…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni în toamnă părinți, pentru prima oară. Cel doi formează unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din show-biz-ul autohton.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit azi despre comportamentul părinților și despre cum relațiile dintre aceștia și copii lor se schimbă, după ce micuții cresc.

„Copilul, la un moment dat, o sa crească şi o sa îşi dea seama ce e bine şi ce e rău. O să îşi dea seama cine a luptat cu toate forţele”, a declarat Gabriela Cristea.

Citește și: Ce a făcut Marcel Toader după ce a aflat că Gabriela Cristea e însărcinată

Gabriela Cristea nu are o relație bună cu familia sa

Este cunoscut faptul că vedeta nu are cea mai bună relație cu părinții ei. Gabriela Cristea a plecat de acasă de mai bine de 20 de ani și în tot acest timp nu a păstrat legătura cu familia. Prezentatoarea tv nu a participat nici măcar la înmormântarea mamei sale.

Citește și: Gabriela Cristea a CEDAT în direct: „Ieși afară acum!”

Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Tavi Clonda în aprilie 2015, după doi ani de relație. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader.

1 Comment

1 Comment

  1. r p

    2017-04-17T19:24:36+03:00 at 19:24

    ce atata vorbiti despre G. Cristea care habar nu a avut de parintii ei si acum de tatal ei ,parca frumusetea pe care o are a venit dela nimeni ,orice ar face ea va vesea cand baiatul ei va creste ,nu exista plata fara rasplata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top