Connect with us
Gabriela Cristea, acțiune în instanță împotriva fostului său soț, Marcel Toader

Vedete

Gabriela Cristea, acțiune în instanță împotriva fostului său soț, Marcel Toader

Războiul dintre Gabriela Cristea și fostul său soț, Marcel Toader, este departe de a se termina. Nemulțumită că fostul ei soț nu îi dă o parte din banii proveniți dintr-o afacere pe care o aveau împreună, prezentatoarea tv își caută dreptatea în instanță, potrivit cancan.ro.

Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe Marcel Toader pentru a-și recupera banii. Ea spune că a investit în firma pe care a avut-o împreună cu fostul soț, însă nu a primit niciun ban. În primă instanță, cererea prezentatoarei tv a fost respinsă de magistrați, însă vedeta nu se oprește aici. Prin intermediul avocatului său, Gabriela Cristea a cerut reexaminarea cererii.

Marcel Toader spune că nu înţelege de ce fosta lui soţie îl târăşte în instanţă şi îi cere bani.

”Am văzut că m-a dat în judecată, susţine că i se cuvin nu ştiu ce bani. Am fost asociat cu Gabi şi cu încă o persoană într-o firmă, ea avea 5% din acţiuni. Am demarat un proiect care încă nu s-a finalizat, numai că fosta mea soţie vrea să-i dau partea ei. Partea ei din ce, dacă proiectul continuă? În momentul în care o să intre banii, putem discuta. Dar până atunci, cerinţele Gabrielei sunt absurde”, a declarat Marcel Toader pentru cancan.ro.

Afaceristul spune că acţiunile pe care Gabriela le avea în firmă erau ”bunuri” comune.

”Eu ştiu că într-o căsătorie nu există banii mei, ai ei, ci toate bunurile sunt în familie. Cum ar fi să vin eu acum să-i cer o parte din banii pe care i-am făcut împreună”, a mai spus Toader.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat în 2013. În prezent, prezentatoarea tv este căsătorită cu Tavi Clonda. Cei doi se iubesc de mai mult timp și nu se sfiesc să-și declare dragostea ori de câte ori au ocazia.

Cât despre Marcel Toader, omul de afaceri este căsătorit cu cântăreața Maria Constantin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top