Gabriela Cristea: „As vrea să punem capăt …”

03.07.2018
Gabriela Cristea: „As vrea să punem capăt …”

Gabriela Cristea a vorbit recent despre dieta pe care. Invitată împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, și micuța Victoria la Antena 1, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei și a recunoscut că nu e deloc așa simplu.

”Eu aș vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosițe care spun că mănâncă de toate, oricând și slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram și la firimitură. Și chiar și așa slăbesc foarte greu și într-o lungă perioadă de timp. Deci așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit Antena 3.

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane la sfârșitul lunii mai, după nouă luni în care a stat acasă împreună cu micuța Bella Victoria Margot.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, alături de micuţa Victoria.

„Victoria are 9 luni deja şi o sărbătorim în fiecare lună până la un an. Am fost la mare de curând, pentru prima oară, cu ea şi a fost foarte frumos. Ne împărţim programul între noi, când eu sunt la emisiune rămâne Tavi cu ea, dimineaţa sunt eu acasă. Nu am lăsat-o cu nimeni până acum… Suntem mereu alături de fetiţă”, a povestit Gabriela.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt un cuplu fericit

La doar 9 luni de când a adus pe lume o fetiță minunată, pe micuța Victoria, Gabriela Cristea a devenit mătușă și are parte de încă un bebeluș în familie.

De acesta dată este vorba despre un băiețel, copilul fratelui ei, Emil, cu care, din păcate, prezentatorea tv nu are o relație tocmai bună, acești fiind foarte distanți unul cu celălalt, cu toate că sunt frați buni și de mamă și de tată.

Bebelușul s-a născut la începutul acestei săptămâni, luni, 11 iunie și este un copil zdravăn și perfect sănătos! Mezinul familiei Cristea a cântărit 3, 900 de kilograme și a măsurat 54 de centimetri, ceea ce îl califica la categoria sugarilor bine dezvoltați.

De asemenea, Laura, cumnata Gabrielei Cristea, respectiv proaspăta mămica și soția fratelui vedetei tv, se simte bine și ea și și-a revenit foarte repede după naștere.

Laura și Emil mai au un copil, un băiețel pe nume David, în vârstă de 4-5 anișori, iar acum se bucură nespus că i-au dăruit acestuia un frățior.