Connect with us
Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care îi critică silueta

Vedete

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care îi critică silueta

Gabriela Cristea a încercat să slăbească după cea de a doua sarcină, însă se pare că i-a dezamăgit pe fanii care credeau că prezentatoarea va reveni la forme de zile mari într-un timp scurt. Ea a povestit că încă se chinuie să scape de kilogramele în plus și nu îi este deloc ușor. Totodată i-a atacat dur pe cei care îi critică silueta.

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care îi critică silueta

Prezentatoarea tv se chinuie foarte mult să dea jos kilogramele în plus și deși încearcă să aibă o alimentație sănatoasă, ea nu reușește să ajungă la forma dorită. Recent a vorbit deschis despre această problemă și a declarat că a apelat chiar și la o firmă care îi aduce acasă meniuri de 1200 de calorii, care ar trebui să o ajute să piardă în greutate. „Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a povestit Gabriela.

„La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc”, a mai adăugat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea a declarat și că a renunțat să se mai cântărească de ceva vreme.

„Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc și în timp ce alăptam și încercam să mănânc așa, cu cap, să pot să am resurse și pentru Iris și, în același timp, să și slăbesc. Și când vedeam că acul cântarului nu se mișcă și eu mănânc trei frunze și o păpădie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Și am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a declarat ea pentru pentru Libertatea.ro.

Citește și: Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt de fostul soț. Acum a povestit totul

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top