Connect with us
Gabriela Cristea suferă de afecțiuni ale tiroide

Vedete

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre boala de care suferă: „Simptomele acestei afecțiuni…”

Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care suferă și de care nu a știut mult timp. Prezentatoarea de televiziune se luptă cu afecțiuni ale glandei tiroide.

Vedeta a povestit cum a descoperit că are probleme cu glanda tiroidă și cum a reușit să le depisteze la timp.

„Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație. Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care ele începeau să se declanșeze”, a spus Gabriela Cristea la Teo Show.

Gabriela Cristea: Faptul că eram obosită îl puneam pe seama stresului

Gabriela Cristea a declarat că și-a considerat mult timp simptomele ca fiind o consecință a stresului.

„Faptul că eram obosită, că aveam tot felul de stări pe mine nu m-au pus pe gânduri pentru că le puneam pe seama stresului, a faptului că munceam foarte mult.

La un moment dat mi-am făcut analizele și mi-am făcut și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Iar 3 luni mai târziu, a trebuit să refac aceste analize pentru că un alt medic mi le-a cerut. Le-am repetat și în momentul acela am descoperit că sunt peste parametrii normali”, a mai declarat vedeta.

Citește mai multe pe wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top