Connect with us

Vedete

Gabriela Cristea face nuntă, la scurt timp după moartea lui Marcel Toader. De ce va avea o singură domnişoară de onoare

Gabriela Cristea face nuntă în acest weekend cu Tavi Clonda, tatăl celor doi copii ai săi! Evenimentul va avea loc în aceeași lună în care a fost înmormântat Marcel Toader, fostul soț al vedetei de televiziune. Morții cu morții, viii cu viii!

Gabriela Cristea face nuntă 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios la nu mai puțin de patru ani după ce au devenit soț și soție în acte. Deși s-au cununat la starea civilă în anul 2015 și sunt părinții a două fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut și cununia religioasă până acum. Evenimentul va avea loc însă în acest weekend, iar pentru acesta cele două vedete s-au pregătit temeinic. Gabriela Cristea a gândit deja tot evenimentul până la cel mai mic detaliu. Va avea însă o singură domnișoară de onoare!

Citește și: Cum a trecut Gabriela Cristea peste operație. Teama a fost mare

Nașii au fost stabiliți cu mult timp în urmă. Aceștia sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, însă domnișoara de onoare va fi chiar fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu. O cheamă Ștefania, are 22 de ani, alură de fotomodel și tocmai ce a absolvit Academia de Studii Economice, potrivit wowbiz.ro. Ștefania va ține lumânarea miresei în biserică și se va afla lângă miri și nași tot timpul.

Gabriela Cristea face nuntă

Gabriela Cristea face nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți civil din anul 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, însă planurile le-au fost date peste cap de Thea Iris Selena, ultima membră a familiei. ”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane.

Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui. Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții”, a declarat recent, pentru Libertatea, Tavi Clonda, despre evenimnetul care va avea loc în weekend.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Lala

    2019-08-22T16:26:55+03:00 at 16:26

    Titlu fără legătură cu conținutul!
    De ce a luat foc Tavi?
    Jurnaliști retardați!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top