Connect with us
Gabriela Cristea este în pericol! Poate sa aibă soarta Andreei Bălan

Vedete

Gabriela Cristea, în lacrimi de Moș Nicolae: „Trebuie să mă resemnez cu ideea”

De ce a vărsat Gabriela Cristea lacrimi amare de Moș Nicolae! Ce a aflat vedeta: „Parcă s-a prăbușit cerul pe ea!”. Dezvăluiri uluitoare despre momentele grele ale Gabrielei Cristea.

Dorinta pe care și-a pus-o Gabriela Cristea în 2016, de Moș Nicolae, a fost aceea de a putea avea un copil, pentru a putea fi împlinită din toate punctele de vedere și pe plan personal!

Anul trecut a fost unul groaznic pentru Gabriela Cristea! Din dorința de a avea un copil, îndrăgită prezentatoare TV a recurs la patru inseminari, soldate cu un eșec dureros, în special din punct de vedere mental!

Toate au avut un impact puternic și au marcat-o pe brunetă, însă, în noiembrie, parcă s-a prăbușit cerul pe ea! Medicii i-au spus că, fizic, nu mai putea apela la o astfel de metodă pentru a rămâne insarcinata!

De ce a varsat Gabriela Cristea lacrimi amare, anul trecut, de Mos Nicolae!

“Am toate intervențiile în minte, în cele mai mici detalii, însă cel mai dificil moment a fost la finele toamnei, atunci când, după ultima tentativă eșuată de inseminare, mi s-a spus că trebuie să mă opresc o perioada, să nu mai încerc căile alternative pentru a rămâne gravidă!

Deși eram distrusă sufletește, am ales să nu mai întreprind nimic pentru a face un copil! Cel puțin atunci ziceam că renunț la ideea de a fi mama!

Mă gândeam că gata, acolo se termină, și trebuie să mă resemnez cu ideea că nu mai pot să am copii!”, a dezvăluit Gabriela pentru wowbiz.ro, în urmă cu câteva saptamani!

Cateva zile mai târziu, însă, de Sf. Nicolae, frumoasă femeie s-a răzgândit și nu i-a mai cerut Moșului daruri scumpe, ci…o minune!

“Gabi era tristă, nu îi mai venea să vorbească deloc și părea resemnată cu soarta! Nu știa de ce Dumnezeu nu își întorcea față și către ea și încerca să nu se mai gândească la nimic!

Totuși, magia Sărbătorilor de Iarnă i-a schimbat starea de spirit prezentatoarei și, așa, dintr-o dată, dorința pe care și-a pus-o de Moș Nicolae a fost aceea de a strânge un brațe un copilaș al ei în 2017!

Că un făcut, peste puțin timp, a rămas însărcinată pe cale naturală, iar nouă luni mai târziu a născut o fetiță de notă 10!

Acum, se poate declara cu adevărat împlinită și pentru acest lucru mulțumește Divinității în fiecare zi”, au dezvăluit persoane apropiate Gabrielei Cristea pentru WOWbiz.ro!

Citeşte şi Jurnalul Mădălinei Manole, dezvăluit. Ce scria cântăreața înainte de a muri: “Îmi era tare dor de…”

S-au scurs șapte ani de la moartea Mădălinei Manole, însă chiar și după acest timp decesul ei generează controverse.

Legiștii au stabilit că moartea acesteia a fost sinucidere, cauzată de consumul de furadan, verdict cu care părinții acesteia și o parte din cei care au iubit-o nu s-au împăcat niciodată.

Anul acesta, fratele Mădălinei a publicat pe Facebook câteva rânduri din jurnalul artistei.

Fragmentele din jurnalul Mădălinei Manole arată că aceasta era o persoană foarte nefericită. Cântăreței îi lipseau celebritatea de-altădată, dar regreta și momentele petrecute departe de familie.

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună!

Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole, în jurnal.

Ce scria în biletul de adio al Mădălinei Manole
„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!!

Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa!

Aşa gândesc eu, aşa trebuie!!! Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare.

Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD!!! În cont euro!!! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea!

Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. Tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor !!!

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”.

Citeşte şi ALERTĂ: Risc major de îmbolnăvire a populaţiei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top