Connect with us
Gabriela Cristea, mesaj dureros din partea tatălui: "Nu îmi doresc să fie la căpătâiul meu când o să mor"

Vedete

Gabriela Cristea, mesaj dureros din partea tatălui: „Nu îmi doresc să fie la…”

Gabriela Cristea a revenit la sentimente mai bune față de familia sa. De curând, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre o eventuală împăcare cu tatăl său. Vedeta a plecat de acasă de mai bine de 20 de ani și în tot acest timp nu a păstrat legătura cu familia.

Însă, tatăl său consideră că este prea târziu pentru acest gest.

“Nu mă mai împac cu ea niciodată, ea nu a avut motive să ne urască! Nu îmi doresc să fie la căpătâiul meu când o să mor. Am suferit al patrulea infarct, acum, şi nu mă operez pentru că nu am bani. Mai bine mor decât să îmi plătească ea operaţia. Cum să vină la uşă, la mine, să îşi ceară scuze? Este o criminală, asta este! Când striga soţia mea înainte să moară «fetiţa mea, unde eşti, vino să mă vezi», atunci unde a fost? Nu ar trebui să vină la mine, mai bine ar merge la mormânt la maică-sa, să îi aprindă o lumânare şi să îi pună două flori”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea pentru click.ro.

Nici fratele vedetei nu este încântat de spusele Gabrielei Cristea.

“Chiar nu mă interesează. Dacă voia să se împace cu noi, aşa cum spune ea, trebuia să vină să vorbească cu tata, cu mine, nu să spună prin presă lucrurile astea”, a declarat Emil Cristea pentru click.

În urmă cu o lună, Eugen Cristea a declarat că averea sa o va lăsa pe mâinile lui Gigi Becali.

“Eu m-am hotărât ca toată averea, o casă, o maşină, o mobilă, vreau s-o donez în întregime unei persoane. M-am gândit la domnul Becali dacă poate să mă ajute. Vreau ca această avere să o distribuie dânsul unde trebuie. Să ajute pe cineva! Voi fi satisfăcut de alegerea pe care am luat-o. Domnul Becali are frica lui Dumnezeu, nu ar face niciodată o greşeală. Eu nu sunt în măsură să aleg pe cineva pentru că nu cunosc. Acest act de donaţie doresc să îl fac oricând. Cine va primi această donaţie va moşteni şi în timpul vieţii mele şi după ce trec în nefiinţă. Singurul care poate să fie de încredere şi să mă ajute că efectiv eu am o pensie, domnul Becali este cel mai potrivit pentru a-mi da o mână de ajutor”, a declarat Eugen Cristea.

1 Comment

1 Comment

  1. Vantu

    2017-01-17T01:14:08+02:00 at 1:14

    Rusine sa-i fie acestei javre ordinare care pentru cosoarele din viata ei si-a renegat parintii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top