Connect with us
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cine vor fi nașii fetiței lor! Este o surpriză totală

Vedete

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cine vor fi nașii fetiței lor! Este o surpriză totală

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți oameni din lume de când micuța Victoria a apărut în viața lor.

Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fetiței, care va avea loc pe 14 aprilie. Până atunci, Gabriela și Tavi stabilesc fiecare detaliu, pentru ca totul să iasă perfect pentru prima petrecere a Victoriei.

„Am stabilit botezul, în sfârşit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar ştim data, ca să putem să facem invitaţiile. Cred că o să cânt şi eu. Tema este “Trăieşte-ţi visul” şi culoarea este, parcă, culoarea mov”, a dezvăluit Tavi Clonda într-o emisiune de televiziune.

Vedeta TV a dezvăluit și numele nașilor:

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu şi soţia acestuia, jurnalista Cristina Şişcanu, sunt cei care o vor creştina pe Victoria. Cele două familii se înțeleg foarte bine și le leagă o prietenie foarte frumoasă.

“Distracţie şi discuţii despre botez! #naşii Mădălin Augustin Ionescu Cristina Sişcanu Ionescu”, a menţionat Gabriela Cristea într-o postare pe Facebook.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni pe pat! Cu cine a dormit Alex de la „Exatlon” în cameră

Concurenții de la „Exatlon” România au avut parte de o zi plină de emoții, în urma probei pe care au susținut-o.

Cu un premiu extrem de important, o vilă luxoasă din Republica Dominicană în care echipa câștigătoare avea ocazia să petreacă seara acolo, concurenții au dat tot ce au avut mai bun, iar echipa „Războinicilor” a reușit să îi învingă pe „Faimoși”.

Alex, Ștefan, Ionuț, Mariana, Alina și Roxana au plecat spre vila de pe insulă, unde au avut parte de momente pe care nu le vor uita niciodată. După o lună în care au stat în „cotețul” de pe insulă, aceștia au avut parte de camere adevărate și de mâncare din belșug.

După ce s-au distrat, concurenții au plecat în camerele lor. În timp ce unii au ales să doarmă împreună, alți concurenți au decis să doarmă singuri.

Puțini au putut însă să își dea seama cu cine a dormit Alex. Imediat după ce a ajuns în camera sa, concurentul a făcut un duș, și-a dat jos bentița de pe cap datorită căreia i se spune „Bentiță” și a așezat-o pe perna de lângă el.

„Să pun aici simbolul”, a spus Alex, care a dormit neîntors până a doua zi.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, mesaj pentru toți cei care îi așteptau revenirea la TV: “Știu că abia așteptați să ne revedem

Gabriela Cristea, în lacrimi de Moș Nicolae: “Trebuie să mă resemnez cu ideea”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top