Connect with us
Gabriela Cristea vorbește pentru prima dată despre împăcarea cu tatăl său

Vedete

Gabriela Cristea vorbește pentru prima dată despre împăcarea cu tatăl său

Gabriela Cristea a revenit la sentimente mai bune față de familia sa. De curân, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre o eventuală împăcare cu tatăl său. Vedeta a plecat de acasă de mai bine de 20 de ani și în tot acest timp nu a păstrat legătura cu familia

Prezentatoarea tv nu a participat nici măcar la înmormântarea mamei sale. Chiar dacă nu a sărit în sprijinul tatălui ei când a aflat că este bolnav, Gabriela Cristea a revenit acum la sentimente mai bune.

Gabriela Cristea se împacă cu tatăl său?

“Despre declarațiile tatălui meu cu privire la cui îi lasă averea ce pot spune? Fiecare om are regulile lui după care trăiește și evident trebuie să și le asume. Este opțiunea lui cui o să îi dea averea, este viața lui, munca lui și poate să facă ce dorește cu ea. Cât despre împăcarea cu el, nu știu ce să zic, este vorba aia nu spune niciodată, niciodată. O să trăim și o să vedem ce-o să fie”, a declarat Gabriela Cristea pentru Click!

Prezentatoarea tv nu este interesată de moștenirea tatălui său și a declarat că el este singurul care decide ceea ce vrea să facă cu averea.

În urmă cu o lună, Eugen Cristea a declarat că averea sa o va lăsa pe mâinile lui Gigi Becali.

“Eu m-am hotărât ca toată averea, o casă, o maşină, o mobilă, vreau s-o donez în întregime unei persoane. M-am gândit la domnul Becali dacă poate să mă ajute. Vreau ca această avere să o distribuie dânsul unde trebuie. Să ajute pe cineva! Voi fi satisfăcut de alegerea pe care am luat-o. Domnul Becali are frica lui Dumnezeu, nu ar face niciodată o greşeală. Eu nu sunt în măsură să aleg pe cineva pentru că nu cunosc. Acest act de donaţie doresc să îl fac oricând. Cine va primi această donaţie va moşteni şi în timpul vieţii mele şi după ce trec în nefiinţă. Singurul care poate să fie de încredere şi să mă ajute că efectiv eu am o pensie, domnul Becali este cel mai potrivit pentru a-mi da o mână de ajutor”, a declarat Eugen Cristea.

1 Comment

1 Comment

  1. elena

    2017-01-24T18:48:58+02:00 at 18:48

    Am o intrebare? pentru care motiv apar acele lacrimi in ochii tai? suferi? stii tu ce inseamna sa aduci pe lume un copil, sa il cresti ,sa il formezi?
    Cum am spus , viata iti va plati pentru decizia atit de jalnica pe care ai luat-o la 20 ani. Nu ai nicio justificare pentru atitudinea ta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top