Connect with us
George Burcea atacă din nou: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”

Vedete

George Burcea atacă din nou: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”

Andreea Bălan și George Burcea trec prin momente foarte dificile și se pare că lucrurile nu evoluează într-o direcție bună. Cei doi se înțeapă pe rețelele de socializare prin intermediul postărilor. Acum a venit rândul lui George Burcea să atace, după ce Andreea a postat un filmuleț pe fundalul căruia se auzea o piesă tristă de dragoste.

George Burcea atacă din nou: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”

George Burcea a postat pe story la Instagram un mesaj pe care mulți l-au considerat a fi la adresa soției sale. „Vezi-ți de rolul tău”, a scris actorul fără să dea mai multe detalii. Binețnțeles că toți cei care urmăresc cu interes situația dintre cei doi au presupun că acesta este un atac la adresa Andreei Bălan. Până în acest moment el nu a lămurit situația.

George Burcea

George Burcea

Între timp Andreea se pare că i-ar fi dat un ultimatum soțului ei. Se pare că George Burcea nu mai reacționează nici la mesajele pe care soția sa i le transmite.  ”Andreea e supărată că, orice i-ar transmite lui, el se transformă și o trimite la plimbare. Ea nici nu mai știe cum să reacționeze, dar a decis să îi mai dea câteva zile, maximum o săptămână, de grație. Dacă nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins să revină asupra ei. Adică, dacă Andreea decide să se despartă de el, George își va face bagajele fără să mai aibă vreo șansă să o împace”.

Pentru artistă este dificl să înțeleagă ce este în mintea lui.  ”Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: Cum arată Vulpița machiată! Schimbarea este uluitoare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

7 Comments

7 Comments

  1. Eugenia

    2020-03-07T20:28:30+02:00 at 20:28

    Andreea este …, așa consider eu la virsta ei prin cite a trecut destul de echilibrata . Sa treci prin așa ceva ???… chiar la citeva luni de la nunta , trebuie într-adevăr sa fii destul de puternic sa te poți echilibra . Sa ai și doua prințese ??? Gindindu-ma la cit au fost de încercați , George ar trebui sa fie cu capul pe umeri , sa lase orgoliile . Da , Andreea este narinimoasa și ii oferă tot confortul , și o familie ca in filme , o nunta ca in filme , atit de bine realizată . A muncit , a pus suflet și dragoste . Altfel nu ar fi ieșit așa . George ar trebui sa gindeasca un pic mai atent … Cine este perfect ??? Cine are o fericire perfecta ??? Da Andreea face parte dintr-o lume mai buna , este tinara totuși , dar apreciem ca este Ambitioasa , ii place perfecțiunea , dar nici ea nu poate găsi un om perfect . Ea are multe daruri , calități , dar ca orice om nu poate fi perfecta . Fiecare avem neputințele noastre , dar are dreptate , dacă George își revine la normal cum îl știe ea , cum a vrut sa o cucerească , sa o iubească numai așa vor putea continua și cu voința lui . Ar fi bine sa se hotărască , pe Andreea o văd mai hotarita in favoarea familiei . Orgoliile , dezbina , moravurile sint foarte periculoase . George trebuie sa spui “NU “ acelor porniri ucigașe . Andreea merita și fetele tale o hotarire in sensul bun . Nu uita ca ea unde lucrează este concurenta și ți-au plăcut realizările ei . Îți vrea tot binele , e conștientă ca aveți copii , își dorește familia cu tine pina la moarte . Nu îl critic pe George , dar ar fi bine sa ia in seama aceste sfaturi . Mi-ar place sa va văd ca înainte . Viața este o lupta , merita sa luptați pentru fericirea voastră . Nu luați in seama comentariile negative , alegeți ce este pozitiv . Așa veți reuși sa învingeți ispitele și greutățile vieții . Sa va iubiți toată viața pentru ca meritați . Este multă invidie , fiți conștienți ca unde este concurenta este și multă invidie ascunsa

  2. Georgeta Odusote

    2020-02-29T00:52:59+02:00 at 0:52

    Omul e distrus pt ca ea nu apreciaza ca el a crescut copiii, el a fost bucatarul familiei, un fel de sluga,,, si dupa ce ca ea, s, a folosit de el sa faca copii… I-a impins pana la distrugere… luandu-i copiii. Daca esti femeie adevarata, RIDICA-L, ajuta-l, altfel copiii te vor judeca…. This is EMOTIONAL ABUSE and it will reflect on your children later in life. Banii nu sunt totul…

  3. VISANDU

    2020-02-27T16:15:14+02:00 at 16:15

    Mai ia o DOZĂ porcule, căci intri în SEVRAJ !

  4. Simina

    2020-02-26T20:49:56+02:00 at 20:49

    Chiar nu-si puteau rezolva problemele dintre ei doar in cadrul familiilor lor?
    Chiar trebuie sa expuna situatia conflictuala dintre ei?
    Regret, dar stiu ca numai tiganii se certau, se bateau in strada…
    Prin aceste iesiri in public se fac de ris in societate, in familie si in cercul lor de prieteni plus nasii.
    Nu cred ca mai exista vreo cale de impacare…

  5. Ioana

    2020-02-26T20:03:06+02:00 at 20:03

    Andreea este o fire autoritara si cere mult de la altii . Daca ea a stiut ca barbatul ei nu este „BUN” ca ea si tot ata de „MARE” , de ce s-a casatorit cu el????. Va intreb pe toti cei care o compatimiti ( barbati , femei ) daca consoarta voastra ar pune pe Facebook ca ( atunci cand se uita la mine se vede cat este de mic si nerealizat ) va intreb ati gusta acest lucru ?? Probabil ca nu uita nici o data sa-i spuna ca sta la ea in casa si multe alte marlanii care vin de la o femeie „PUTERNICE”. George este un actor , frumos , talentat . A muncit sa ajunga ce este , tatal lui l-a alungat , nu la purtat pe brate sa-l ajute sa-si faca o meserie cum a facut tatal ei pe care l-a barfit la tv si peste tot ca a traumatizat-o si i-a mancat banii. George a terminat de putin timp facultatea si nu a avut timp sa se afirme precum ea. Asta este ea si acum la indemnat si pe el sa -si vanda tot neamul , inclusiv copii, pentru bani. Femeia asta „PUTERNICA” nu stie un lucru: Orice medalie are si revers. Probabil ca modul ei DICTatorial l-a facut si pe celalat sa plece pana sa-si lase si casa ,dupa 8 ani.

  6. Carmen

    2020-02-25T20:03:33+02:00 at 20:03

    Astazi la stirile de la o televiziune s-a spus ca acest Burcea a fost prins drogat la volan. Aceasta-i explicatia faptului ca nu se mai poate intelege cu Andreeea. Pacat de copilasi, pacat de familie!!

  7. Vios

    2020-02-25T03:31:23+02:00 at 3:31

    Este mare pacat ca relatia celor doi nu a functionat. baiatul are o fata…asa mai …parca ar suferi de o mica boala nervoasa…
    A avut copilarie traumatizanta, l a marcat pe viata…si pentru ca nu ii era mintea la purtator…depresie…si am mai citit ca ia droguri…Doamne fereste.
    Nimeni nu este vinovat intre ei doi. Ghinion. Pacat ca ramin doi ingerasi fara tata. Nu numai banii sint importanti: parintii impreuna activi la cresterea si educarea lor/dragoste/indrumare etc.
    Cred ca Andreea este o fata fara noroc in dragoste. A avut 7 ani pierduti cu acel baiat, este apriga, muncitoare ar fi meritat dragostea si intelegerea unui barbat. Mare pacat.
    Andreea trebuie sa accepti realitatea si sa te intaresti pentru binele celor doua frumuseti mici.
    Dumnezeu si Maica Lui te vor ajuta sa te bucuri de copii si realizari frumoasa mai departe. Numai bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top