Connect with us
Gestul șocant al lui Florin Marin, la doar o zi după moartea soțului Philip Clements

Vedete

Gestul șocant al lui Florin Marin, la doar o zi după moartea soțului Philip Clements

Fostul preot Philip Clements a decedat în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 82 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de soțul său Florin Marin, care a declarat că este debusolat și devastat din cauza nefericitului eveniment. Philip Clements a ajuns de urgență la Spitalul Elias sâmbătă, 30 mai, după ce a început să se simtă rău, având febră 40. Până în acest moment, nu se știe exact cauza decesului. Deși tânărul susține că a fost marcat de moartea soțului, se pare că îl încântă noul statut de bărbat singur. Astfel, a vrut să împărtășească vestea și cu ceilalți, schimbându-și statusul pe o rețea de socializare.

Gestul șocant al lui Florin Marin, la doar o zi după moartea soțului Philip Clements

Deși Philip Clements a murit de doar o zi, Florin Marin a ținut să facă public noul său statut amoros. Astfel, a modificat pe Facebook această opțiune și a precizat că este singur. Controversatul român a depășit mult prea repede pierderea soțului și deja profită de faptul că este un bărbat liber.

Relația celor doi a fost una controversată. Cei doi s-au cunoscut pe o aplicație de întâlnire și au fost împreună 3 ani. S-au căsătorit, s-au despărțit, au fost implicați în mai multe scandaluri care i-au adus pe primele pagini ale presei britanice, dar și din România, dar se pare că evenimentul tragic i-a prins împreună.

„Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40.”, a declarat Florin.

Florin de la Vișina a recunoscut că a căutat mereu un partener cu o situație materială bună, care să-l întrețină. Și așa l-a găsit pe Philip. Fostul cleric britanic și-a vândut casa din orașul Kent pentru a fi aproape de partenerul său mult mai tânăr. Acesta l-a plimbat pe Florinel în vacanțe exotice, i-a cumpărat haine și accesorii scumpe și l-a ajutat să-și schimbe complet imaginea. De curând, cei doi și-au achiziționat un apartament de lux, de 100 de mii de euro, în cartierul Cosmopolis. Din cauza pandemiei, Florin a rămas fără nciciun venit, cei doi trăind doar din pensia de 2.300 de euro a lui Philip.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top