Connect with us
Gică Popescu, ce a putut să i se întâmple în închisoare: "M-am speriat. Nu știam ce am"

Vedete

Gică Popescu, ce a putut să i se întâmple în închisoare: „M-am speriat. Nu știam ce am”

Gică Popescu a povestit o întâmplare despre care nu mai vorbise niciodată public. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, fostul căpitan al Naționalei României a dat detalii despre viața lui personală, ba chiar a povestit despre un eveniment care l-a marcat în timp în care a stat după gratii.

Gică Popescu a presimțit moartea tatălui lui

Fostul căpitan al Naționalei României, Gică Petrescu este un om discret în viața publică, și foarte rar vorbește despre viața lui dincolo de partea profesională. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Gică Petrescu a oferit informații la care nimeni nu s-ar fi gândit.

De altfel, el a și precizat că nu le-a mai povestit niciodată public, până la această ocazie.

Petrescu a trecut prin momente extrem de grele în perioada în care a fost după gratii. Unul dintre cele mai marcate momente pe care el le-a trăit închis a fost moartea tatălui său, la care ținea foarte mult și cu care avea o relație apropiată.

El a povestit cum, în noaptea în care tatăl lui a murit, s-a trezit brusc din somn, și nu a mai putut să doarmă. Ceva îl măcina, dar nu știa ce. Abia dimineață a aflat de la soția lui, că părintele care îl crescuse, părăsise această lume.

Fostul căpitan al Naționalei României a pus totul pe seama legăturii dincolo de cuvinte, dintre un părinte și copilul său.

N-am mai spus asta niciodată public. Tata a murit marţi 13, la 2 noaptea. Îmi aduc aminte ca în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat. M-am speriat. M-am uitat la ceas şi era 2. Nu ştiam ce am. Eram foarte treaz şi speriat.

M-am chinuit o oră, o oră şi jumătate să dorm şi nu ştiam de ce nu pot să dorm. După, dimineaţa m-am dus şi m-am întâlnit cu soţia şi mi-a zis că murise. Atunci mi-am dat seama de ce mă trezisem. O legătură aparte între părinţi şi copii probabil.

Gică Popescu a spus că a trăit momente foarte grele și la înmormântare, momente despre care a vorbit doar cu cei apropiați. Se uita spre mormântul părintelui și simțea o greutate pe suflet, cauzată de faptul că tatăl lui s-a stins și din cauza supărării.

“Trăiam cu greutatea pe suflet, că dacă nu ar fi fost situaţia mea ar fi trăit şi acum. I-am cerut iertare şi i-am spus multe lucruri pe care simţeam nevoia să i le spun”, a povestit Gică Popescu.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top