Connect with us

Vedete

Gigi Becali, victima unei înșelăciuni pe Facebook: „Dau o mașină de lux gratis”

Gigi Becali a picat din nou victimă unei înșelăciuni de pe Facebook. O pagină de pe rețeaua de socializare, făcută în numele patronului echipei Steaua, oferă gratuit o mașina Audi R8.

„Dau acest Audi a8 gratis. Tot ce trebuie să faceți e:

1 Să dați like la pagină.
2 Să dați com cu ( Particip ).
3 Să distribuiți postarea. Pe 23 Decembrie 2016 vom alege câștigătorul sau câștigătoarea. Vă urez succes”, este mesajul care apare pe pagina celui care pretinde că este Gigi Becali.

Mii de oameni au căzut în plasă. Ei au crezut că vor primi mașina de lux și au urmat instrucțiunile din mesaj.

Nu este prima oară când numele patronului stelist este folosit într-o asemenea escrocherie. Acum numai 10 zile a fost lansată o altă pagină falsă cu același nume, în care oamenilor li se promiteau telefoane iPhone7.

Gigi Becali anunţa în urmă cu ceva vreme că nu îl interesează să îşi deschidă cont pe Facebook: „Ce să fac eu cu Facebook-ul? Doamne fereşte! Păi, Facebook ce este? Facebook-ul este iubire de sine. Ce Facebook? E păcat! De ce să comunic cu Facebook-ul? Când o să fiu şi eu preşedinte şi prim-ministru o să mă duc ca Băsescu la televizor la ora şase şi jumătate. Nu vreau cu Facebook-ul eu. Eu vreau faţă către faţă, aşa cum Dumnezeu a lăsat, nu cu Facebook, cu minciuni şi vrăjeli”.

Gigi Becali nu este singura victimă a acestei înșelăciuni

În trecut, Andra și Antonia au căzut victime acestei înșelăciuni

În 17 iulie, pe pagina Andra Oficial a fost postat un anunț prin care cântăreața anunța că urmează să ofere cadou o mașină Mercedes, pe care nu o mai folosește.

Și fanii Antoniei au fost păcăliți de o pagină falsă. În luna iunie, a fost postat un anunț prin care interpreta le oferea fanilor o mașina Range Rover.

Citește și: Și-a comandat patru perechi de pantofi de Black Friday. Ce a primit un bărbat în pachet

În toate aceste trei cazuri, condițiile de participare au fost aceleași. Fanilor li se cere un like, să redistribuie imagine și să lase un comentariu.

1 Comment

1 Comment

  1. Bianca

    2016-12-11T16:53:50+02:00 at 16:53

    Halal titlu, halal articol. Cum a fost „victima” unei inselaciuni?!… :)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top