Connect with us
Gina Pistol, dezvăluiri din viața de cuplu. Cum reușește Smiley să o scoată din minți: "Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei!"

Vedete

Gina Pistol, dezvăluiri din viața de cuplu. Cum reușește Smiley să o scoată din minți: „Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei!”

miley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 3 ani, însă, până de curând, nu s-au afișat în postura de cuplu. Au încercat să țină relația departe de ochii lumii, pentru a evita gurile rele și cârcotașii. În ultima vreme, mai ales după întoarcerea prezentatoarei din Asia, au început să împărtășească cu fanii lor momente din intimitate și chiar să vorbească despre cum stau lucrurile în relația lor, dar și despre ce obiceiuri are fiecare. De curând, prezentatoarea a spus ce o scoate din minți la iubitul ei, dar și ce corecții îi aplică.

Gina Pistol, dezvăluiri din viața de cuplu. Cum reușește Smiley să o scoată din minți: „Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei!”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri, chiar dacă au ținut ascunsă relația o bună perioadă de timp și au evitat să se afișeze împreună. Prezentatoarea TV a mărturisit că este obsedată de curățenie și îi place să fie totul ca la carte în casă. Vedeta în vârstă de 38 de ani ține enorm de mult la acest aspect, motiv pentru care, atunci când se apucă să pună totul la punct în vila lui Smiley, îi trebuie mai bine de șapte ore pentru a finaliza întreaga operațiune.

Cu toate acestea, se pare că iubitul ei nu ține atât de mult ca totul să arate impecabil și, chiar când Gina termină treaba, el se gândește să mânânce chiar pe canapea, ceea ce reușește să o scoată din minți pe frumoasa blondină.

„Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă.”, a declarat Gina Pistol.

Pe lângă faptul că face curățenie, Gina este o gospodină desăvârșită: gătește, chiar dacă mai apelează, din când în când, la ajutorul colegilor de la Chefi la Cuțite. Nu acceptă ajutorul iubitului ei în bucătărie, deoarece asta ar însemna să depună un efort dublu, având în vedere că Smiley este dezordonat. Cât despre preferințele ei culinare, deși silueta ei de invidiat spune altceva, prezentatoarea a mărturisit că adoră cartofii prăjiți.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. MARIANA TASNEI

    2020-07-20T17:37:46+03:00 at 17:37

    FELICITARI !PENTRU AMANDOI,DAR IN SPECIAL, PENTRU GINA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top