Connect with us
Gina Pistol nu mai poate ascunda asta! Secretul rusinos din viata intima

Vedete

Gina Pistol nu mai poate ascunde asta! Secretul rusinos din viata intima

Gina Pistol are imaginea de femeie sexy si rea, dar cat de rea poate fi atunci cand iubitul intrece masura? Fosta vedeta Playboy a dezvaluit un lucru rusinos dintr-o fosta relatie. Vezi mai jos ce a fost nevoita sa faca cand iubitul ei o sicana prea tare.

Nimeni nu si-o imagineaza pe Gina Pistol luand taurul de coarne. Crezi ca superba vedeta care a pozat pentru reviste pentru barbati e in stare de acte violente in cuplu? Gina a dezvaluit ca a fost nevoita, la un moment dat, sa isi palmuiasca iubitul pentru ca trancanea prea mult. Intrucat iubitul vorbaret nu se putea opri din palavrageala, Gina i-a ‘aplicat’ o palma de mama focului ca sa il potoleasca.

Super vedeta, aproape goala sub dus! Pozele sexy care au innebunit Internetul!

Gina Pistol despre o super experienta: „A fost cel mai frumos cadou”

Gina Pistol are o relatie in clipa de fata cu Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Nu stim daca relatia dintre Gina si Alin decurge cu palme si alte gesturi violente, dar cert este ca, potrivit prietenei sale Oana Ionita, Gina isi doreste din toata inima sa intemeieze o familie cu Alin. Gina si-ar dori foarte mult un copil si sa se casatoreasca cu Alin Cocos, a marturisit Oana Ionita intr-o emisiune de la Antena Stars.

Gina Pistol este una din cele mai cunoscute femei din Romania. S-a remarcat in emisiunea „Vara ispitelor” si in pictorialele nud din revista Playboy. Gina a bifat cativa barbati celebri cunoscuti printre care si cunoscutul ‘Poponet’, Codin Maticiuc, barbatul care era sa o duca la altar pe cantareata Anna Lesko.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top