Connect with us
Gina Pistol se simte rău, cu o lună înainte să nască! Ce a declarat vedeta TV

Vedete

Gina Pistol se simte rău, cu o lună înainte să nască! Ce a declarat vedeta TV

Gina Pistol se simte rău, cu o lună înainte de a da naștere fiicei ei. Vedeta TV obosește tot mai tare și are tot felul de stări neplăcute, dar tot ea spune că merită tot și abia așteaptă să o cunoască pe bebelușă.

Gina Pistol are probleme de sănătate, înainte de naștere

Timpul s-a scurs, iar Gina s-a apropiat tot mai tare de luna a 9-a, cea în care își va cunoaște fiica. Acum pe ultima sută de metri s-au intensificat stările de rău, s-a instalat oboseala și e din ce în ce mai greu. Cu toate astea, Gina știe că toate astea o vor duce la momentul în care își va ține bebelușa în brațe.

„Am început să obosesc. Mai am puțin și intru în trimestrul trei de sarcină și am început să obosesc foarte repede. Plus că mi se umflă mâinile. Zici că sunt degetele lui Scărlătescu. Să știți că buzele nu sunt umflate, că nu mi-am injectat nimic în ele. De la sarcină e, că mă tot întrebați”, a declarat vedeta Antena 1.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Ea – vedetă de televiziune, el – artist, ambii extrem de modești și de la locul lor. În toată perioada sarcinii, Gina și-a continua munca și proiectele din online, ba chiar face tot posibilul să-i țină pe fanii ei la curent cu modul în care se simte și trăiește această perioadă grea, dar frumoasă din viața ei.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final’. A fost minunat”, a mai spus Gina.

În luna septembrie a anului 2020, Gina și Smiley au făcut marele anunț: cei doi au spus publicului larg că așteaptă primul lor copil. Cei doi formează un cuplu din 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top