Connect with us
Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă! ”Vă chem pe toți!”

Vedete

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă! ”Vă chem pe toți!”

Nu mai este secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol și Smiley formeză un cuplu. Cu toate că niciunul nu a spus nimic oficial și lasă totul să fie cu subînțeles, cel mai sexy cuplu din România pare să fie pregătit să facă pasul cel mare și nu o spunem doar noi, ci chiar și Gina!

Mai în glumă , mai în serios prezentatoarea tv a vorbit deschis despre o posibilă nuntă cu artistul și le-a promis în emisiunea „Poftiți la Nea Mărin” că îi invită pe toți a petrecere.

Simpatica bucătăreasă Coana Mița a luat-o la întrebări pe Gina Pistol, în timpul emisiunii. Femeia a întrebat-o pe prezentatoare dacă o invită la nunta ei cu Smiley. Blonda n-a fost deloc deranjată și a răspuns vehement: „Dacă mă mărit vă chem pe toți!”

Mai mult, cunoscută pentru firea ei plină de umor, coana Mița a fost curioasă să afle dacă, atunci când Smiley e lângă ea, îl mângâie pe bărbuță. Gina Pistol n-a vrut să se lase mai prejos și a oferit un răspuns care i-a lăsat pe toți muți.

„Ba da, dar nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot”, a mărturisit Gina râzând.

Smiley se iubește cu Gina Pistol de anul trecut

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din vara anului trecut.

Citeșt și: „Dacă Smiley nu şi-a asumat relaţia pe care o are…” Gina Pistol a răbufnit când a citit mesajul!

Sfaturile de frumusețe oferite de Gina Pistol

”Demachierea este cea mai importantă, atât dimineața cât și seara. Prefer să folosesc apă tonică sau termală, apoi aplic un ser ce reface structura pielii, pentru că de-a lungul timpului tenul meu a devenit ușor sensibil”.

În ceea ce privește machiajul, Gina preferă un look natural, tocmai de aceea se rezumă doar la pudră, rimel, blush și un balsam de buze hidratant, ce nu îi lipsește niciodată din poșetă, scrie libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top