Connect with us
Gina Pistol, tot mai aproape de ziua în care va deveni mamă. Ce probleme are vedeta cu sarcina

Vedete

Gina Pistol, tot mai aproape de ziua în care va deveni mamă. Ce probleme are vedeta cu sarcina

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai sudate cupluri, deși la început și-au ferit relația de ochii lumii și au ținut-o ascunsă mai mult timp, pentru a evita bârfele. Cu toate acestea, ei locuiesc acum împreună și se pregătesc chiar să devină părinți pentru prima dată și sunt foarte emoționați cu privire la marele moment. Totuși, Gina a ajuns deja la cel de-al treilea trimestru de sarcină și a întâmpinat câteva probleme

Gina Pistol obosește foarte repede

Gina Pistol mai are doar puțin până când va da naștere primul ei copil și al lui Smiley. Celebra prezentatoare TV a ajuns deja în cel de-al treilea trimestru de sarcină, însă este foarte activă și nu a renunțat la proiectele în care este implicată. Cu toate acestea, a avut ceva probleme de când este însărcinată, iar una dintre ele este oboseala.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a explicat că este foarte obosită și simte mereu nevoie să se odihnească sau cel puțin să închidă ochii pentru câteva momente. În plus, ea obosește rapid și când merge și nu mai poate fi la fel de activă ca înainte, din cauza sarcinii avansate. Ea este nerăbdătoare să devină mămică și se pregătește pentru fiecare moment nou de care va avea parte.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e „magic”. Trebuie să mă pregătesc!”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a mai avut ceva probleme de-a lungul timpului. La începutul sarcinii, ea explica faptul că i se umflă foarte rău picioarele, deși era foarte atentă la tot ce mânca și nu făcea exces de sare. Totuși, ea a început acum să aibă pofte de graviduță, însă nu unele ciudate. De exemplu, ea ar consuma oricând ceva acru, precum borș sau freshuri. Totuși, nu a luat în greutate prea mult și este într-o formă maximă.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top