Connect with us
Grațiela Duban, despre Ghiță de la Survivor: "Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că..."

Vedete

Grațiela Duban, despre Ghiță de la Survivor: „Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că…”

Grațiela Duban a fost dată afară de la Survivor România, așa că acum a putut să facă în sfârșit lumină în legătură cu relația dintre ea și Ghiță. Declarațiile ei au lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Grațiela Duban, despre Ghiță de la Survivor: „Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că…”

„Toată lumea vorbit despre simpatia ta pentru Ghiță și a lui pentru tine. Ai plecat, l-ai lăsat pe Ghiță acolo. Vreau să știu de la tine, părerea ta care este? Ce s-a întâmplat acolo”, a fost întrebarea lui Cosmin Cernat la FanArena.

Grațiela a părut nerăbdătoare să răspundă întrebărilor, semn că voia să lămurească situația cât mai repede.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice.”, a mai declarat Grațiela la FanArena.

„Am înțeles, e inofensiv. Se simțea. Asta e dreptul lui, puiu”, a spus Andrei Duban, soțul Grațielei.

„Da, e dreptul lui. Tocmai de asta l-am lăsat să se apropie prietenește de mine. Știind exact că nu se apropie într-un fel bărbătesc de mine. Dacă simțeam ceva, nu i-as fi permis. O să vedeți că mai mult decât atât nu are cum să fie. O să declare el”, a mai spus Grațiela.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top