Connect with us

Vedete

Hollywood Vampires – legende rock la Bucuresti

Show-ul a inceput cu un neasteptat foc de artificii, dupa care „vampirii” si-au facut aparitia pe scena de la Romexpo.

Legendarul Alice Cooper a fost ca de obicei o aparitie, cu bine cunoscutul machiaj negru si pantalonii de piele, ca orice rocker care se respecta. Nici Joe Perry nu a fost greu de recunoscut cu suvita lui alba. Iar Johnny Depp…toata lumea il recunoaste pe Johnny!

Hollywood-Vampires

Trupa The Hollywood Vampires a fost infiintata de Alice Cooper in anii ’70 alaturi de artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Bernie Taupiun, Harry Nilsson, Micky Dolenz şi Keith Moon.

„Din trupa infiintata acum foarte multi ani, doar eu mai sunt in viata”, a spus Alice Cooper aseara.

Acum, formatia este compusa din: Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Johnny Depp, Matt Sorum (Guns N’ Roses), Robert De Leo, Tommy Henriksen, Duff McKagan (Guns N’ Roses) si canta mai mult cover-uri rock pentru a onora artistii care nu mai sunt printre noi. Astfel, am auzit aseara si piese proprii Hollywood Vampires scrise de actorul Johnny Depp, dar si cover-uri de la The Doors, John Lennon, Pink Floyd.

Desi la varste respectabile, artistii ne-au oferit un super show rock, au cantat aproape doua ore fara intrerupere. Joe Perry ne-a incantat cu cateva recitaluri de chitara spectaculoase, demne de unul din cei mai buni chitaristi ai lumii.

tumblr_nveg56B6Rv1s2kuhmo7_r1_1280-825x510

Pentru cei care nu stiu, actorul Johnny Depp este si un chitarist foarte talentat, a cantat si a inregistrat alaturi de nume cunoscute ca si Oasis, Bob Dylan, Marilyn Manson, Ryan Adams.

Una peste alta, a fost un concert rock foarte reusit, cu spectacol de artificii, cu multimea care i-a cantat „La multi ani” lui Johnny Depp, cu baloane uriase inscriptionate cu The Hollywood Vampires, cu adevarate legende.

Trupa The Hollywood Vampires a ajuns in Bucuresti in 2 iunie. Artistii au vizitat atat capitala cat si Castelul Bran de care au fost impresionati si au postat poze pe pagina lor de Facebook.

13315414_1758257691112586_773157224836646316_n

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top