Connect with us

Vedete

Horia Brenciu, îndrăgostit complet de soția sa. Cum o alintă artistul pe Alice

Horia Brenciu, îndrăgostit complet de soția sa. Cum o alintă artistul pe Alice

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. Celebrul cântăreț este iubit de o mulțime de oameni, are o carieră de mare succes și o familie minunată. Deși pe el îl cunoaște o țară întreagă, soția lui nu este celebră și nu apare atât de des la TV.

Horia Brenciu, îndrăgostit ca un adolescent

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice, cea care i-a devenit soție în 2014 și care i-a dăruit cel mai frumos dar: o fetiță. Familia lor este una numeroasă, cu patru copii și armonia domnește în casa lor. Cei doi au o relație perfectă și se iubesc la fel ca la început.

Horia este cu adevărat un bărbat romantic, calitate ce a atras-o și pe Alice. Cei doi se înțeleg bine și se surprind ori de câte ori au ocazia. Este foarte activ în mediul online, unde publică multe imagini cu soția lui, pe care se pare că o apreciază mult și o alintă mai mereu „mama copiilor mei”. Nu are nevoie de o ocazie specială pentru a-i spune lui Alice că o iubește, dar nu uită să o facă, mai ales de ziua ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Gurile rele spun că Alice este prea bătrână

Horia și Alice sunt un exemplu de iubire și niciodată nu au fost implicați în scandaluri publice. În urmă cu câțiva ani, cineva a jignit-o pe soția artistului, spunând că nu se potrivește cu Horia, fiind mult prea bătrână. Internauții susțin că artistul ar merita ceva mai bun, o femei mai tânără.

Horia a explicat atunci că este pe deplin îndrăgostit de soția lui, pe care o admiră și despre care crede că nu se compară cu nimeni. Este mândru de faptul că Alice vrea mereu să evolueze. La 49 de ani, se înscria la cursuri de perfecționare a limbii engleze și se apucase de yoga, semn că vrea mereu mai mult de la viață și se menține în formă. În plus, practică și box și alte sporturi, pentru că are mare grijă de ea.

„Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat’, dezvăluie Brenciu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top