Connect with us
Iancu Sterp este la pământ. Din păcate mama lui...

Vedete

Iancu Sterp este la pământ. Din păcate mama lui…

Mama lui Iancu Sterp în fața judecătorilor de la Judecătoria Hațeg, numele acesteia figurând într-un dosar penal înregistrat pe 4 februarie 2020, al cărui obiect a fost „confirmare renunţare urmărire penală”. Georgeta Guțiu a figurat ca parte vătămată, în timp ce patru persoane au avut calitatea de învinuit.

Petent a figurat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg, care a luat act de faptul că mama lui Iancu Sterp a renunțat la proces, înțelegându-se cu cei care, cel mai probabil, au păgubit-o. “Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală.”, a fost decizia judecătorilor, luată pe 26 februarie 2020.

Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor. Doamna Geta a fost părăsită de bărbat

Mama lui Iancu a apărut în prim-plan după ce fiul ei a fost protagonist la Survivor, fiind preferatul fetelor. Atitudinea lui Iancu Sterp le-a adus aminte amatorilor de picanterii de comentariile făcute de mama lui în perioada Survivor România, și anume că viața ei este una demnă de o emisiune ”Din dragoste„, întrucât bărbatul său, și totodată tatăl copiilor, nu a fost niciodată ușă de biserică, iar băieții ei îl cam moștenesc.

”Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la alte fete. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori”, a spus, amuzată, Geta Sterp la FanArena, care a mai specificat câte ceva. ”Suntem o familie frumoasă, cu copii minunați, dar știți cum sunt bărbații, mai se uit un pic în jur„, a declarat femeia.

Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor: ”Am trecut peste probleme”
Faptul că Iancu Sterp a fost părăsit de tatăl lui a fost comentat de mama acestuia, chiar înainte de finala Survivor România. ”Am trecut peste probleme. Acum sunt liniștită. Pot spune chiar că sunt domnișoară, fiindcă legal nu am fost măritată niciodată cu tatăl copiilor mei. Așa că, poate găsim un domnișor… fără obligații. Cel care se înscrie la ”casting” să fie așa…ca Iancu, să aibă pătrățele, să știe să mulgă oile, să știe să dea cu coasa, să fie bărbat de casă și doar pentru mine, pentru nimeni altcineva. Eu nu sunt nici geloasă, dar dacă eu sunt corectă, vreau să fie și el la fel. În plus, vreau să nu bea, să nu fumeze…”, a menționat doamna Geta cu zâmbetul pe buze, confirmând pentru WOWbiz.ro, la emisiunea Ștafeta mixtă, că este singură.

Mama lui Iancu de la Survivor România a mai dezvăluit atunci și numele ei real. ”Toată lumea m-a botezat Geta Sterp. Ei bine, să știți și dumneavostră adevărul. Vreau să vă spun în premieră că numele meu real este Geta Gutiu. Niciodată nu am fost căsătorită, sunt o domnișoară cu patru copii mari și frumoși. Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare””, a spus mama lui Iancu Sterp la ”Ștafeta mixtă”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top