Connect with us

Vedete

Iarnă grea pentru vedete – nămeții le-au dat mari bătăi de cap

Iarnă grea pentru vedete. Zăpada căzută în ultimele zile nu a luat prin surprindere doar autoritățile ci și pe vedetele patriei. Corina, Andreea Raicu sau Diana Munteanu au dus lupte grele cu nămeții care au pus stăpânire pe mașinile acestora.

Iarnă grea pentru vedete – Bucurie și chin

Ninsorile abundente care au căzut în ultimele ore în toată țara au pus în impas multe figuri autohtone celebre. Puse în fața datoriei de a-și dezăpezi singure mașinile, „divele” au reacționat diferit.

Dacă unele s-au conformat și au pus mâna pe lopeți, altele au preferat să transforme munca în distracție, construind oameni de zăpadă.

Andreea Raicu a postat pe Facebook o poză în care își dezăpezește mașina cu zâmbetul pe buze.

Corina pare să fi învins și ea nămeții, iar modul în care se prezintă autoturismul artistei demonstrează că este la fel de talentată cu lopata, cum este și cu microfonul.

Și vedeta Antenei1, Diana Munteanu a întâmpinat nămeții cu bucurie.

Spre deosebire de celelalte vedete, Denisa Nechifor a decis ca mai întâi să pună mâna pe aparatul foto și apoi pe lopată. Pe pagina sa de Facebook, fosta soție a lui Adrian Cristea a postat o poză cu fiica sa, Rania care părea foarte pregătită de o bulgăreală clasică.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top