Connect with us
Il mai tii minte pe Cristi Nistor

Vedete

Il mai tii minte pe Cristi Nistor (COJI DE PORTOCALE)? Uite cum arata acum!

Il mai tii minte pe cantaretul Cristi Nistor, cel care interpreta melodia „Coji de portocale” in featuring cu Simona Nae? Tanarul focos, artistul de care s-au indragostit toate pustoaicele in urma cu cativa ani a participat intre timp la un concurs de talente.

Tanarul s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic in ultima vreme, semn ca a stiut sa profite de anii care au trecut. Acesta a postat de curand pe Facebook un text in care se declara invins: nu le intelege deloc pe femei!

Andreea Marin a rezolvat problema maidanezilor care au atacat-o

Antonia, din nou insarcinata?! Imaginea care o da de gol! FOTO

„Bai da…toate femeile sufera de un complex de inferioritate? Toate femeile vor sa ‘ il faca ‘ pe cel din fata pentru a simti ca se echilibreaza treaba? Sunt toate pasive şi deranjabile de la ‘te miri ce’, de ai impresia ca ele iti fac un favor ca vorbesc cu tine sau de nu mai pot sa faca fata nici macar unei conversatii? Sau mai sunt si femei puternice, active?

cristi nistor-2

Cristi Nistor: E clar ca lumina zilei ca nu voi fi casatorit cu nimeni

Mi ar placea sa cred ca lumea care mi se arata mie e doar lumea care mi se arata mie. Pentru ca daca asta e generalul, e clar ca lumina zilei ca nu voi fi casatorit cu nimeni, viata asta. Ci voi ramane singur si relaxat. Poate cu o bere. Poate si pe un hamac. Daa, clar pe hamac!”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

cristi-nistor-1

Apoi, una din admiratoarele cantaretului i-a scris ca poate are el o problema de vreme ce atrage un singur gen de femeie. In replica, Nistor i-a spus transant: „Nu esti genul meu si alte subiecte nu vreau sa dezvolt cu tine. So, you are safe”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top