Connect with us
Munti Chefi la cuțite slab

Vedete

Îl mai ții minte pe Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite din echipa lui Bontea? A slăbit și e complet schimbat

Îl mai ții minte pe Munti? El a câștigat sezonul 6 Chefi la Cuțite, aducând victoria în echipa lui Sorin Bontea.

Complexat de faptul că avea multe kilograme în plus, Chef Munti a decis să recurgă la o operație de micșorare a stomacului. Acum, la aproape 2 ani de la intervenție, e mai slab ca niciodată!

Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite a slăbit enorm

În 2019, Munti a decis să-și micșoreze stomacul pentru a scăpa de kilogramele în plus. Şi-a operat stomacul și a scăpăat de 51 de kilograme.

Invitat în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, Munti a povestit cum s-a decis să îşi micşoreze stomacul. Iubita lui a făcut această intervenţie chirurgicală în 2017, fapt ce l-a determinat şi pe el să o facă.

„Era normal la un moment dat să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…) Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (…) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”, a povestit chef Munti, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite.

Acum, la aproape 2 după ce s-a operat, efectele sunt vizibile. Chef Munti are un aspect atletic și o siluetă mult mai potrivită pentru vârsta sa!

Munti, pe numele său real, Mihai Munteanu, a fost reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala Chefi la cuțite sezonul 6. El a câștigat trofeul emisiunii de la Antena și premiul de 30.000 de euro. În finala sezonului 6 Chefi la Cuțite au conucrat Mihai Munteanu, Andrei Balazs și Maria Burlacu.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top