Connect with us

Vedete

Ileana Ciuculete a fost condusă pe ultimul drum

Ilena Ciuculete a fost înmormatată astăzi, 18 martie. Artista a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni, dar și sute de fani care au venit să își ia adio de la vedeta de muzică populară.

Înmormântarea Ilenei Ciuculete a fost LIVE pe FACEBOOK

Familia a permis accesul televiziunilor, dar și a presei online la ceremonia funerară, atât pe TV cât și pe Facebook fiind transmise imagini LIVE de la eveniment.

Drumul spre cimitirul din localitatea Străulești a fost urmărit de mii de oameni pe paginile de Facebook ale site-urilor tabloid.

VIDEO – Ileana Ciuculete a fost înmormântată

Familia Ilenei Ciuclete a respectat toate tradiițiile înmormântării ortodoxe, dar și cele din Oltenia, locul de unde se trage artista.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie. Din primele informaţii Ileana Ciuculete s-a stins la spital în urmă cu puţin timp. Știrea tristă a fost confirmată de Elena Merișoreanu pentru un post de televiziune.

„Acum am vorbit cu soţul ei şi mi-a zis că s-a dus. E groaznic. O cunosc de când aveam 14 ani, am urcat pe aceeaşi scenă. Încă nu îmi vine să cred. Acum trei zile am vorbit ultima oară cu ea, era acasă, nu se simţea bine din cauza unei răceli. Îmi pare rău că nu am fost să o văd.”, a declarat Elena Merișoreanu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top