Connect with us
Ilie Micolov a murit. Una din piesele lui va rămâne în istorie

Vedete

Ilie Micolov a murit. Una din piesele lui va rămâne în istorie

Doliu în lumea muzicală din România după ce un mare artist s-a stins din viață. Una dintre melodiile sale va rămâne în istoria muzicii. Ilie Micolov, celebru cantaret, a murit.

Autorul hitului „Dragoste la prima vedere” a decedat la varsta de 69 de ani in locuinta unei rude din Capitala. Ilie Micolov era grav bolnav.

Ilie Micolov s-a născut în iulie 1950, la Suceava. Era cunoscut publicului mai ales pentru şlagărul „Dragoste la prima vedere”.

De profesie economist, Ilie Micolov a fost consilier pe teme muzicale al Radio România Actualităţi, a apărut în cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase” din Bucureşti şi a susţinut turnee alături de formaţia Romanticii, informează wowbiz.ro.

Ilie Micolov era grav bolnav

În ultima vreme, Ilie Micolov se confrunta cu mari probleme de sănătate. Suferea de diabet, astm şi probleme cardiace. Soarta a făcut ca ultima partea a vieţii să o petreacă departe de familia lui, rămasă în Germania, unde artistul emigrase în 1988 şi de unde s-a reîntors în anii ‘90.

Ilie Micolov a fost un cântăreț român de muzică ușoară. Este cunoscut pentru șlagărul „Dragoste la prima vedere”, albumul omonim vânzându-se în peste 600.000 de exemplare.

De profesie economist, a fost consilier pe teme muzicale al Radio România Actualități, a apărut în cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase” din București și a susținut turnee alături de formația Romanticii.

Cunoscutul interpret de muzică uşoară Ilie Micolov a murit sâmbătă, în urma unui stop cardiorespirator, a declarat pentru AGERPRES, doctorul Cristina Atănăsoaie Iacob, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Artistul era internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului din data de 14 iulie, cu afecţiuni cardiace şi diabet.

„Decesul s-a produs în jurul orei 11,00, în urma unui stop cardiorespirator. Ilie Micolov era internat în secţia de Terapie Intensivă, cu obezitate, probleme cardiace şi diabet, afecţiuni în urma cărora s-a produs stopul cardiorespirator”, a afirmat Cristina Atănăsoaie Iacob.

Artistul avea 68 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top