Connect with us
Ilie Nastase si Brigitte Sfat divorteaza

Vedete

Ilie Nastase si Brigitte Sfat divorteaza. Anuntul a fost facut pe Facebook

Divortul lui Ilie Nastase si a lui Brigitte Sfat socheaza intreaga lume mondena. Sotia fostului tenisman a postat pe Facebook un mesaj dureros.

Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, a anuntat in urma cu cateva momente pe Facebook ca ea si Ilie Nastase sunt intr-un impas, iar casnicia lor este in pericol, dupa ce pe site-ul wowbiz.ro a aparut un articol in care Ilie Nastase a fost surprins in compania unei blonde.

”Dupa cum deja v-ati dat seama, drumul meu si al soțului meu se cam desparte pentru ca eu am propriile mele probleme, de sanatate, si nu imi pot permite sa ma mai las pe locul doi…. Alegerea a facut-o ca de obicei, el”, a scris Brigitte, pe o Facebook.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat divorteaza

Ilie Nastase si Brigitte Sfat divorteaza

Anuntul lui Brigitte Sfat a socat atat lumea mondena cat si publicul care s-ar fi asteptat ca Ilie Nastase sa-i fie alaturi sotiei sale in aceste clipe grele – vedeta a fost diagnosticata cu niste tumor si urmeaza sa sufere niste operatii.

Relatia lui Ilie Nastase si Brigitte Sfat dureaza de peste 6 ani, din care 3 de casnicie.

Brigitte Sfat spune ca Ilie Nastase nu i-a fost alaturi si nu i-a oferit niciun ajutor. Divortul este inevitabil

„Eu eram la un pas sa mor, iar Ilie era mai mult preocupat de starea lui de sanatate decat de a mea. Fusese si el operat de hernie inghinala, inainte ca mie sa mi se descopere cheguri de sange la plamani, dar se concentra mai mult pe starea lui de sanatate. Atunci venea la mine la spital doar cand isi facea el tratamentul de recuperare, statea putin si pleca, nu constientiza ca sunt grav si ca pot sa mor”, a mai spus sotia fostului tenismen citata de Libertatea.ro.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat divorteaza

DIVORTUL ANULUI

In momentul in care Brigitte Sfat si-a anuntat public diagnosticul, Ilie Nastase parea ca este alaturi de sotia sa, insa in realitate acesta este mult mai preocupat de relaxare deca de afectiunile sotiei sale.

Ilie Nastase a mai fost casatori si are 5 copii din relatiile anterioare, Brigitte a mai fost casatorita si are doi copii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top