Ilinca Vandici a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Ultimul update: joi 19 ianuarie 2017 12:58 Data publicării: joi 19 ianuarie 2017 12:57

Ilinca Vandici a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei Neacșu. Vedeta, care urmează să devină mămică, a povestit care sunt planurile de viitor.

“Noi am vorbit despre bebeluş, despre căsătorie şi lucrurile au evoluat extrem de frumos. Aaa, că nu am în momentul asta un inel pe deget sau că nu am încă actul la Primărie, consider că sunt nişte fleacuri atâta vreme cât între noi lucrurile au evoluat cum au evoluat. Sincer, a existat şi cererea, dar fără inel! Şi, am început să ne organizăm.

Oarecum, noi eram pregătiţi sau credeam noi că suntem pregătiţi pentru venirea pe lume a unui bebeluş. Când s-a întâmplat, s-a întâmplat foarte repede de am zis: aoleu, nu pot să cred că se petrece aşa de repede! La modul în care eu nu am programat-o, nu am stat o luna, două, trei de la nu ştiu ce, să fac nu ştiu ce şi abia după aia… Nu, la noi s-a întâmplat foarte, foarte, repede.”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit wowbiz.

Ilinca Vandici, detalii despre sarcină

Prezentatoarea tv a povestit și cum a primit vestea că va deveni mămică.

„Într-o zi am făcut un test, iar când am văzut rezultatul m-am panicat uşor. M-am dus la Andrei, în sufragerie, şi am stat un pic de vorbă cu el şi apoi am început să îl întreb unele chestii: da’ tu cum vezi lucrurile, da’ cum vezi viaţa, da’mă iubeşti cu adevărat sau nu mă iubeşti cu adevărat? Da’ îşi doreşte un copil sau nu? Dar crezi că eşti pregătit pentru asta? Mă rog, puneam întrebări de siguranţă.

Omul a răspuns pozitiv la toate întrebările respective, după care eu m-am dus în baie am luat testul şi i l-am arătat. El, şoc! “E real, e pe bune? Să mai facem unul să fim siguri” Cam aşa s-a desfăşurat toată perioada asta de 2 săptămâni până am mers la medic şi ne-a spus concret: în fiecare zi făceam 3-4 teste, cică să mai facem unul că să fim bine.

La un moment dat, am luat un test care nu era valabil sau aşa ceva, pentru că nu a ieşit nicio liniuţa şi când am văzut asta am zis: aoleu, ce s-a întâmplat, nu mai suntem însărcinaţi? Apoi, am luat altul şi iar eram însărcinaţi!”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro.

Sursa: Huff.ro
Comentarii