Connect with us
Ilinca Vandici a aflat de curând că va avea un băiețel. Astfel ea s-a gândit și ce nume va purta primul ei copil.

Vedete

Ilinca Vandici a ales numele copilului: „Îl va chema ca pe tata”

Ilinca Vandici a ales deja numele copilului. După ce a aflat sexul, vedeta a luat rapid decizia. Prezentatoarea tv a aflat de curând că va avea un băiețel și a decis ca unul dintre nume să fie ca al tatălui ei.

Ilinca Vandici a luat prin surprindere pe toată lumea când la sfârșitul anului 2016 a anunțat că va deveni mamă. Vedeta are o relație cu omul de afaceri Andrei Neacșu.

„Parcă nu-mi vine să cred că sunt eu și că mă uit la haine de bebeluși. Îmi vine să plâng doar când mă uit la ele. De când am aflat și ce vom avea și încep să mă gândesc și încep să pun la bătaie toate lucrurile mă trec niște sentimente și niște trăiri de nu-mi pot să-mi explic. Mă uit la niște hăinuțe și îmi vine să plâng. Nu pot să cred ce mi se întâmplă.”, a povestit Ilinca Vandici la emisiune „Teo Show”, de la Kanal D.

Citește și: Ilinca Vandici a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Cum îl va chema pe copilul Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a decis ca unul dintre numele băiețelului să fie ca al tatălui ei.

„Îl va chema 100% Ioan, ca pe tata. Dacă știți, daca aveți idei, să-mi scrieți pe Facebook. Nu rezonez cu nimic acum pentru primul nume. Eu sunt organizată și din timp le voi face pe toate. Sunt convinsă că la un moment dat va răsări și numele.

Ne gândim și la momentul botezului și am ajuns la concluzia că nu avem cum să facem o petrecere restrânsă. Începem să ne gândim să punem cap la cap detaliile”, a declarat Ilinca Vandici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top