Connect with us
Imagini de la nunta lui Gabriel Cotabiță. Vezi aici dansul mirilor- VIDEO

Vedete

Imagini de la nunta lui Gabriel Cotabiță. Vezi aici dansul mirilor- VIDEO

Gabriel Cotabiță și iubita sa, Alina, s-au cununat religios. Cei doi au marcat cel mai fericit moment din viața lor printr-o petrecere, la care au fost invitate nume sonore din lumea mondenă.

Așa cum este normal, Gabriel Cotabiță și soția sa au deschis nunta cu un splendid dans al mirilor.

Nunta lui Gabriel Cotabiță a avut loc duminică. Cei doi miri au preferat să fie discreți în privința fericitului eveniment, care a avut loc la o zi după cununia civilă.

Cei doi și-au unit destinele cu două săptămâni înainte ca Gabriel Cotabiță șă împlinească 61 de ani. Aleasa inimii cântărețului este Alina Gabriela Munteanu, femeia care i-a stat alături când acesta a fost la un pas de moarte.

Delia și soțul acesteia, Răzvan Munteanu, au fost nașii fericitului cuplu, care a strălucit în fața altarului. Artistul s-a declarat fericit după nuntă. „Nu sunt emoționat ca m-am căsătorit, ci fericit. Prima dată în fața altarului a fost atât de demult, incât acum, la noua înțelegere cu Dumnezeu am fost atât de emoționat încât am uitat tot. Doamna are emoții pentru că nu e obișnuită cu ceea ce faceți voi acuma”, le-a spus Cotabiță jurnaliștilor, la ieșirea de la biserică.

Potrivit wowbiz.ro, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Jurnaliștii postului TV cu care cântărețul a semnat exclusivitatea pentru nuntă, au chemat Poliția, deranjați de faptul că și alți reporteri se aflau la fața locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top