Connect with us
În brațele cui ar fi cazut Victor Slav? Cine i-a dat de gol?

Vedete

În brațele cui ar fi cazut Victor Slav? Cine i-a dat de gol?

Dezvăluiri de ultimă oră făcute de o vedetă din România. După anunțul la care nimeni nu se aștepta, acum încep să apară speculații în ceea ce privește o nouă posibilă iubită a lui Victor Slav.

Victor Slav și Andreea Mantea formeazyă un cuplu? O mare vedetă din România spune adevărul despre cei doi prezentatori și despre discuțiile pe care cei le-au avut.

„Andreea Mantea și Victor Slav ar forma un cuplu minunat”! S-a spus asta de multe ori pe rețelele de socializare, iar astăzi, o vedetă de la noi a făcut mărturisirea-bombă.

Toate acestea în ciuda faptului că, înainte de a lansa declarația surpriză, ea a subliniat că îl admiră foarte mult pe îndrăgitul prezentator TV și nu ar spune: “Nu!” dacă ar fi invitată de el la câteva întâlniri romantice.

Denisa Despa a declarat astăzi că e convinsă că Victor Slav va deveni iubitul colegei sale de prezentare de la Kanal D, prezentatoarea Andreea Mantea.

“Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus Denisa Despa în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Ce au declarat Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, care au împreună o fetiţă de doi ani, s-au despărţit. Potrivit declaraţiilor pentru o emisiune de televiziune, cei doi „vor rămâne prieteni“, iar decizia a fost luată de comun acord.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) au declarat pentru wowbiz.ro că au hotărât să se despartă. De asemenea, cei doi au mărturisit, într-o declaraţie comună, că vor rămâne prieteni pentru a-şi creşte împreună fiica de numai doi ani.

„Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre.

Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Va mulţumim şi vă asigurăm de toată aprecierea şi afecţiunea noastră!“, au spus Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta religioasă au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia. Cei doi au împreună o fetiţă, Sofia Natalia, în vârstă de doi ani.

2 Comments

2 Comments

  1. Gunnar Gunnarson

    2018-06-23T10:19:01+03:00 at 10:19

    Da’ cine sunt astia, Sclav si Muma Padurii aia cu buzoaie de rata lovita de tren? Pe unde dai sa citesti ceva, numai de kourve dai.

  2. eva vanvossen

    2018-06-22T19:43:09+03:00 at 19:43

    Ma lasa absolut rece Slav,Femeia din plastic…etc.!nu vreau sa mai primesc ,,stiri” de la voi!Multumesc de intelegere!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top