Connect with us

Vedete

Incident grav inainte concertului Deliei – Doamne ferește!

Din pacate, concertul Deliei programat pentru vineri la Botosani a trebuit sa fie anulat.

De vina a fost un soc de curent, care a reusit sa arda aproape toate echipamentele, atat ale clubului cat si ale Deliei, astfel ca nu au avut de ales si au anulat spectacolul.

Reprezentantii localului au explicat in amanunt ce s-a intamplat, cerandu-si scuze pentru neplacerile create tuturor celor care asteptau cu nerabdare concertul.

Incident grav inaintea concertului Deliei

„Dragi prieteni, după o analiză „la rece” a celor întâmplate aseară, am ajuns la concluzia că partenerii noștrii de la E-ON, ne-au livrat la ora 12:15, o porție de supratensiune (șoc de curent), ce a ars aproape toate echipamentele, atât ale noastre, cât și ale invitatei noastre, punându-ne în imposibilitatea de a desfășura evenimentul programat.

Purtăm discuții cu staff-ul Deliei pentru a reprograma concertul și sperăm ca la începutul săptămânii viitoare să avem și o dată concretă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea de care ați dat dovadă aseară și vă așteptăm (cu brățările de acces), începând de luni, la bar la Grand Irish Pub, pentru returnarea banilor sau pentru reconfirmarea rezervărilor pentru data la care va fi reprogramat concertul. Vă mulțumim!” au spus reprezentantii localului pe pagina de Facebook, potrivit Libertatea.

In mod normal, oamenii au fost nemultumiti fiindca erau nerabdatori sa isi vada artista preferata live pe scena, insa s-au resemnat si spera ca spectacolul sa fie reprogramat, scrie CIAO.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top