Connect with us
Incredibil! Motivul pentru care Daniela Crudu nu depune plângere împotriva iubitului

Vedete

Incredibil! Motivul pentru care Daniela Crudu nu depune plângere împotriva iubitului

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei croat, pe care l-a ținut departe de ochii lumii. Bruneta a ajuns la spital la ora 5:30 dimineața, pe 9 februarie. Acum a fost externată și se recuperează, iar pe numele croatului s-a eliberat un ordin de restricție. Ea a declarat pentru Dan Capatos că ar fi putut să moară dacă nu reușea să iasă din mașină și să strige după ajutor. cu toate acestea, Cruduța nu depunde plângere împotriva croatului.

Incredibil! Motivul pentru care Daniela Crudu nu depune plângere împotriva iubitului

Potrivit wowbiz.ro, motivele Cruduței sunt cât se poate de serioase. Se pare că vedeta se va alege cu o sumă frumoasă de bani în urma acestui incident. ”Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a declarat o sursa foarte apropiată de familia Danielei.

Se pare că bărbatul chiar regretă tot ce s-a întâmplat și vrea să facă tot posibilul să o ajute pe Daniela să își revină. ”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai spus sursa citată pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce spune Seco Dubravko, iubitul Daniele Crudu, după ce a bătut-o crunt

Citește și: Daniela Crudu, primele declarații după ce a fost băgată în spital de iubitul croat

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top