Connect with us
INTERVIU! Silviu, fondatorul initiativei: „Angela Similea merge maideparte”

Vedete

INTERVIU! Silviu, fondatorul initiativei: „Angela Similea merge mai departe”

INTERVIU! Silviu, fondatorul initiativei: „Angela Similea merge mai departe”

Huff : Din nou Angela Similea. Bine ai revenit Silviu

Silviu: Bine v-am regasit si va multumesc pentru invitatie

Huff:  Asadar Angela Similea- merge mai departe!

Silviu : Desigur Angela Similea merge mai departe

Huff: Felicitari! Propun sa incepem astfel: De ce Angela Similea merge mai departe  si cum ?

Silviu: Multa lume ne-a sugerat  “Angela merge mai departe”|.Am explicat ca intram in conflict cu legea drepturilor de autor. Exista un film inregistrat cu acest nume pentru care nu avem liceenta. Atunci am hotarat impreuna cu colegul Valentin Vasiliu ca sintagma “Angela Similea merge mai departe” ramine o varianta in care credem si care are cateva semnificatii.

Huff: Care ar fi acele semnificatii care v-au determinat sa luati aceasta decizie?

Silviu: Angela Similea este artistul care nu s-a lasat doborat de vicisitudinile timpurilor.A stiut ca imediat dupa 1989 sa nu isi piarda credinta in menirea sa, sa ramina in asteptarea impusa de noile ritmuri muzicale si genuri. A fost greu,  insa atunci cand esti iubit si iti faci meseria cu daruire locul tau nu ti-l poate lua nicio schimbare as spune eu.  Apoi au fost problemele din viata personala carora le-a facut fata si a mers mai departe din dragoste pentru public.Nu in ultimul rand si poate cel mai important pentru noi cei care am pus bazele acestei pagini  este faptul ca am decis sa mergem mai departe din dragoste si admiratie pentru  Angela.

Huff: Spune-ne ceva despre puterea voastra de a merge mai departe dupa ce cum bine stim in aprilie dupa aproximativ 7 luni de la debut pagina a fost inchisa de catre facebook

Silviu: Este un moment regretabil despre care nu imi face placere sa vorbesc insa daca ma provocati pe scurt o sa va spun doar ca munca noastra a fost pusa la pamint dintr-un click fara nicio explicatie oficiala. Am putea pune pe seama invidiei, rautatilor care nu fac bine artistului Angela Similea.Noi am crescut o pagina in 7 luni la 9000 de urmaritori, o comunitate solida si efervescenta, comunitate ce nici macar adio nu am putut sa ii spunem pentru ca evenimentul s-a produs brusc  fara anunt iar munca noastra a disparut

Huff: 9K stii ca este o performanta de invidiat pentru 7 luni de activitate a doua persoane .

Silviu: Mi s-a spus adesea asta insa evenimentul nefericit ne-a dat forta de a o lua de la capat, ne-a motivat aceasta sintagma si daca am pierdut  o pagina iata ca am renascut alta “Angela Similea-merge mai departe”.Intotdeauna vom avea puterea unui nou inceput

Huff: Angela Similea a reactionat in vreun fel, stie despre acest fapt caci pagina voastra nu trecea neobservata.Ne inselam?

Silviu: A aflat despre inchiderea paginii si a fost mahnita .Cu firea sa iubitoare, plina de bunatate si credinta mi-a trimis acest mesaj “Nu inteleg ce va dezbina .Daca pe voi va leaga o iubire, cea pe care si eu o traiesc pentru voi, atunci iubirea ne invata sa iubim curat”.Aceste cuvinte pentru noi au insemnat foarte mult , au fost determinante mai ales ca Angelei ii placea modul cum am structurat pagina.

Huff:Frumos. Doamna Angela Similea din umbra practic v-a fost alaturi, v-a urmarit evolutia .

Silviu: Sigur. Ceea ce ne motiveaza si ne bucura sufletele.Ea este permanent conectata lace se intimpla in mediul onlie vis a vis de paginile care se ocupa de activitatea sa muzicala.

Huff.Am vazut nume mari ce au raspuns diferitelor voastre  idei de rubrici

Silviu : Cand vorbesti despre un artist ca Angela Similea nu ai cum sa nu ai parteneri oameni valorosi,oameni cunoscuti, cu talent, oameni ce impartasesc cu noi frumosul despre regina muzicii usoare romanesti. Am inca odata bucuria sa le multumesc acestor nume mari ca Dida Dragan,Daniela Nane, Diana Matei,Alexandra Cepraga, Adina Halas, Angelica Flutur, Alexandra Ungureanu, Antonia,Gabriela Bobes,Adrian Daminescu,Gabriel Dorobantu, Tudor  Ionescu.

Huff: Ai uitat pe cineva.

Silviu: Nu am uitat pe nimeni.Special am lasat-o la final de mentiuni pe prietena si colaboratoarea paginii Teo Trandafir.

Huff: Este o mare admiratoare a doamnei Angela Similea

Silviu; As spune mai mult.Este un fan si admirator.Teo este prima vedeta care a acceptat sa vorbeasca deschis cu noi  despre Angela. Am invitat-o pentru cateva ganduri cu prilejul unor evenimente ale paginii iar admiratia ce i-o poarta Angelei s-a transformat dincolo de minunatele cuvinte ce le are intotdeauna pentru ea,intr-o colaborare permanenta in cadrul rubricii” Ängela metafora ascunsa”.Tema si titlul rubricii i-au apartinut ceea ce ne-a onorat.Implicarea unei vedete media de talia ei insemna foarte mult pentru noi, ne responsabilizeaza, ne mobilizeaza si da greutate actiunilor si ideilor ce le avem. Adesea ma sfatuiesc cu ea si stiu ca aprobarea sa este un plus pentru mine.

Huff:Este  minunat cand exista personalitati care pot avea cuvinte frumoase despre alte personalitati.Ai intilnit in misiunea ta sau te-ai lovit de bariere ale altor invitati?

Silviu: Pe parcursul acestui an am intilnit intr-adevar si genul acesta de obstacole .Nu pot sa inteleg cum unele persoane declara public admiratie pentru un coleg sau prietenie iar cand ii ceri un gand evita, nu raspunde  sau ce este mai trist citeste te saluta dupa care nu mai da nici un semn.Dupa parerea mea aceste fapte nu sunt colegialitati ci mai degraba invidii ieftine.Nu conteaza cine iti cere sa rupi un minut din timpul tau pentru un gand,ci conteaza gestul de respingere. Eu intotdeauna ma prezint pe mine si activitatea paginii ca un gest de curtoazie, nu sunt o personalitate insa am amabilitatea unui potential dialog.

Huff: Mda este regretabil pentru ca munca si ideile voastre vin sa incununeze sau sa ambaleze frumos o munca titanică a unui artist

Silviu: Este intr-adevar regretabil insa Angela Similea ne invata mereu sa iubim, sa iertam si sa dam sanse 

Huff: Angela Similea merge mai departe pentru ca zvonurile de pe piata media indica o retragere definitiva a sa din viata publica

Silviu: Indiferent de zvonuri, nu suntem noi in masura sa giram sau nu acestea.ce pot spune cu tarie insa este ca DA, Angela merge mai departeprin muzica sa, cantecele sale fredonate de generatii la rand, merge mai departe prin ce lasa in urma artei si culturii romanesti iar noi ii suntem alaturi mereu si dragostea ce ne-a oferit-o prin cantec i-o intoarcem in darin fiecare zi.Si ea stie asta.

Huff: Proiecte de viitor si un gand de final cititorilor?

Silviu: Continuam drumul frumos pe care am pornit, dorim sa incheiem anul 2021 avand ca tinta 10 K de urmaritori ca o performanta a noastra a tuturor iar celor ce citesc le doresc sa ne ramina alaturi,altora sa devina membrii ai comunitati si intotdeauna sa ne cinstim artistii ca adevarate valori nationale.Una dintre aceste bijuterii romanesti, o marca veritabila ramine ANGELA SIMILEA 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top