Connect with us
Ioana Boureanu, distracție în club până dimineața. Cum a fost surprinsă adolescenta

Vedete

Ioana Boureanu, distracție în club până dimineața. Cum a fost surprinsă adolescenta

Ioana Boureanu paresă fi trecut peste scandalul cu tatăl său, Cristain Boureanu. De când locuiește cu mama sa, adolescenta se pare că are parte de mai multă libertate și este lăsaă să-și trăiască viața.

Ioana Boureanu și mama sa au câștigat o primă victorie împotriva lui Cristian Boureanu. Mai exact, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au stabilit ca adolescenta să rămână la mamă pâna la finalizarea procesului. Această decizie a fost un motiv de sărbătoare pentru Ioana Boureanu, care a ales să meargă cu prietenii în club.

Sursa foto: click.ro

Sursa foto: click.ro

Fiica lui Cristian Boureanu a petrecut în club până spre dimineață, cu alcool și țigări.

”Ioana parcă a scăpat din lagăr. Vineri seara, a fost într-un club din Centrul Vechi, unde a stat de la miezul nopţii până spre dimineaţă, după ora 3.30. A băut, ca şi colegii ei, vodcă, a fumat şi a dansat provocator. I-a ameninţat că le va face rău dacă vor sufla o vorbă despre escapadă. Se pupă pe gură cu băieţii, se îndrăgosteşte repede. La mama ei face ce vrea”, a declarat, pentru Click! o persoană din anturajul minorei.

Adolescenta nu este lăsată în voia ei. Mama sa o supraeghează și știe tot ce face Ioana Boureanu. Chiar și în club, mama sa știe cum a petrecut fiica ei.

”Ştiu tot ce a făcut Ioana. A venit acasă devreme. Încă nu era miezul nopţii. Ştiam cu cine pleacă. Nu a băut şi nu a fumat aşa cum se spune. A fost ziua unei colege şi au petrecut în acel club. Nu a fost neapărat pe gustul meu, şi nu este locul potrivit pentru o aniversare de 15 ani, dar dacă părinţii fetei au ales să-i facă acolo ziua, nu m-am putut opune. I-am spus însă să vină devreme acasă. Eu nu i-aş permite vreodată să opteze pentru acest gen de distracţie dacă ar fi ziua ei. Aceasta e prima petrecere la care a mers de când a început scandalul. Îi ştiu pe cei cu care a ieşit. Acum petrecm timpul împreună, ne ocupăm de teme. Scandalul acesta îi face mult rău Ioanei”, a declarat, duminică, pentru Click! Irina Boureanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top