Connect with us

Vedete

Ioana Ginghină a încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia: „Am început să fiu mai sexy!”

Ioana Ginghină a declarat pentru revista Viva că a făcut eforturi să își salveze căsnicia cu Alexandru Papadopol. Aceștia au divorțat dupa 12 ani de mariaj. Ei au o fetiță în vârstă de 11 ani pe nume Ruxandra.

Citește și: Zodiile care se căsătoresc cu cine nu trebuie. La a câta căsnicie sunt fericite

Ioana și Alexandru Papadopol formau un cuplu extrem de iubit de opinia publică și nu au dat semne de-a lungul anilor că ar exista probleme majore între ei. Totuși, dupa 12 ani de căsnicie cei doi au decis să divorțeze.

Ioana Ginghină povestește într-un interviu amplu pentru revista Viva cum a luptat să salveze situația

„Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa…Dar eram mai atentă de cum arăt prin casă, nu știu cum să zic. Eram mai zâmbitoare, dacă erau probleme, nu mai conta. De asta m-am consumat atât de mult.

Citește și: Greșelile în dragoste, potrivit lui Mihai Voropchievici

Când veneam acasă, era o chestie d-asta, în stomac: ‘Hai că poți și astăzi, Ioana!’ Eram un zâmbet toată, o floare, o rază de soare. Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

Citește și: Doliu în fotbalul românesc. A murit Florin Halagian

Se pare că toate aceste eforturi au fost în zadar, pentru că Alexandru Papadopol avea același comportament și nimic nu mai putea fi schimbat în mariajul celor doi. A trecut ceva timp de la divorț și Ioana Ginghină se simte mult mai bine și începe să își trăiască viața cu mai multă bucurie, cu mai mult optimism.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top